MónTerrassa
Les Buch presenten el seu segon EP: “Monstres”
  • CA

Aquest dijous a la mitjanit, el grup de música de Terrassa Les Buch ha estat de festa. I és que la banda de punk rock ha presentat en societat el seu segon EP. Porta per nom “Monstres” (autoeditat / Great Canyon 2021) i compta amb quatre temes, tots propis, que porten per nom Darrere teu, Descansaré quan moriré, No és no, i Un dia més. Ha estat enregistrat aquest 2021 a Buchonera Studios, amb l’ajuda de Tomàs Robisco, sota al producció de Joana Serrat i amb la masterització a Ultramarinos. L’EP es pot gaudir en les diferents plataformes clicant aquí

La banda, nascuda el 2017, ha fet un salt qualitatiu important, lligat en bona part a la incorporació tot just l’any passat d’una nova guitarra, la qual trasllada a les cançons més força i aporta matisos en la composició. Tanmateix, mantenen l’esperit que les ha fet famoses, és a dir, lletres punyents, sense pèls a la llengua, de tempos ràpids i clarament feministes. Les Buch es troben en plena gira, i els que les vulguin veure ho podran fer aquest divendres, dia 17, al festival Santa Tecla Sona 9 a Tarragona o dissabte al Mercat de Música Viva de Vic (a les 18h). També aquells que han estat més afortunats -ja que les entrades es troben ja exhaurides-tindran una nova oportunitat per escoltar-les en directe el pròxim 24 de setembre, dins de les Festes de la Mercè a Barcelona, a les 12 del migdia als jardins del Doctor Pla i Armengol.

El primer senzill de Les Buch va veure la llum el 2019, i portava per lema “Ens estan matant!“, des d’aleshores han estat treballant de forma intensa per tenir a punt aquest nou EP. El quartet ho ha aconseguit en bona part gràcies a arribar fins a la final del concurs Sona9. El primer EP coincideix pràcticament amb la presentació del seu darrer videoclip, estrenat aquest dilluns passat, de la cançó “Darrere teu“, dirigit per Pol Fuentes i produït per Sona9.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa