MónTerrassa
Les Buch i Nuda sonen en directe a Terrassa
  • CA

Aquest dissabte, torna la música en directe a la sala Rasa 64 i El Vapor, organitzada per Casa de la Música de Terrassa.

Per una banda, a l’antiga Faktoria, hi actuaran LES BUCH, dins del cicle SalaCat, la programació concerts impulsada per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). Aquest quartet femení de punk-rock terrassenc, i finalistes del popular concurs de bandes Sona9, compta amb referents com NOFX , The Offspring o Bad Religion, a l’hora d’elaborar els seus temes. El dissabte 1 de Maig presentaran el seu últim treball “Ens estan matant” (Autoeditat, 2019). L’esdeveniment, a més, comptarà amb l’actuació de PSICODRAMA, trio femení, també de Terrassa, amb unes influències musicals molt afins a Les Buch.

DISSABTE 1 DE MAIG – LES BUCH + PSICODRAMA

LLOC: Sala La Rasa 64

PREU: 8€

HORA: 19.00 – Obertura de portes

19.30 – PSICODRAMA

20.00-21.30 – LES BUCH

Paral·lelament a la Casa de la Música hi actuarà NUDA. Nuda és l’alter ego del jove barceloní Pol Pérez Marín que passarà pel Vapor a presentar el seu nou EP, homònim, “Nuda”. Partint d’una base rock, melodies pop i ritmes indie, aquest cantautor pretén emocionar i traslladar tots els seus oïents a la part més profunda dels seus pensaments per reflexionar sobre els problemes quotidians de les persones a la societat actual.

DISSABTE 1 DE MAIG – NUDA

LLOC: El Vapor. Casa de la Música de Terrassa

PREU: 8€ (Sold Out)

HORA: 17.45 – Obertura de portes 18.00 – NUDA

Compra d’entrada clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa