MónTerrassa
L’Àliga de Terrassa fa un càsting a la recerca dels millors aliguers
  • CA

Aquest proper dissabte 1 d’abril del 2017 l’Associació de l’Àliga de Terrassa participarà a la 7a edició de la Culturassa, al Parc dels Catalans. L’objectiu és donar a conèixer a la ciutadania el procés de creació de la nova bèstia. Així mateix, per fer créixer l’entitat, en el transcurs de la Culturassa es posarà a disposició dels visitants un full d’inscripció per formar part del grup d’aliguers i aligueres per més endavant fer un càsting i escollir el grup definitiu. Els requisits principals són tenir més de 18 anys i ser resident a Terrassa.

Així mateix, l’acte també servirà per contribuir en la campanya de mecenatge que ha encetat l’entitat. Amb aquesta finalitat, es posaran a la venda punts de llibre de l’Àliga pel preu de 10 euros. Es tracta d’un total de 500 punts numerats, i totes aquelles persones que els adquireixin es convertiran automàticament amb mecenes i el seu nom s’inclourà en una capsa que se situarà a l’interior de l’animal.

Igualment, també es pot fer ingressant els diners en un número de compte. Les persones que desitgin participar en el mecenatge quan facin l’ingrés és important que facin constar el seu nom i que demanin el comprovant de l’ingrés, ja que amb aquest comprovant podran recollir el punt de llibre al Cafè Teatre (c/Baix, nº 31) (de dilluns a dissabte d’11 a 17h i de dimarts a dissabte de 19 a 24h) El número de compte del BBVA destinat per la construcció de l’Àliga és: IBAN ES27 0182 6260 0202 0173 5271 (el titular és l’Associació de l’Àliga).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa