MónTerrassa
La XVIII Qlectiva del Corralito o totes aquelles creacions sorgides en el confinament

Aquest cap de setmana, el Corralito CCA inaugura la QLECTIVA XVIII – Art Sonor a l’espai de creació del carrer Sant Leopold, 63, de Terrassa. Aquesta edició vol posar de manifest una pràctica emergent en el panorama artístic: la consolidació de la pràctica artística en l’àmbit domèstic, concretament en relació amb el so i la música.

A causa de la crisi generada per la covid-19 moltes artistes s’han trobat realitzant les seves creacions en l’àmbit domèstic i aquesta edició vol donar sortida a totes aquestes creacions. En aquesta exposició, 10 artistes diferents presenten instal·lacions sonores i actuacions en directe; tractan temes que van desde la narrativa, el relat personal, lo desconegut, la percepció i la fantasia.

Les instal·lacions estarán obertes al públic el dissabte 29 de maig de 16:00h a 19:00h i el diumenge 30 de maig de 11 a 12:30h. Les actuacions en directe són dissabte de 19:00h a 21:00h i diumenge de 12:30 a 14:30h. Per assistir a les actuacions cal adquirir una entrada per a cadascún dels dos dies.

Entrades dissabte

Entrades diumenge

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa