La Casa de la Música de Terrassa es suma a La Gira Zapatista, que arribarà a Terrassa el proper dijous 1 de juliol amb un acte que presentarà i compartirà la lluita de les companyes zapatistes al llarg de 30 anys d’autoorganització. Dijous, hi haurà dos actes de suport a la gira:

PRESENTACIÓ DE LA GIRA
LLOC: Ateneu Candela (C/ Montserrat, 136)
PREU: Taquilla inversa
HORA: 19.00h

Una posada en comú de sabers del moviment zapatista i la seva lluita política i d’autoorganització. El format de l’acte serà taquilla inversa i tot el que es reculli anirà destinat a les despeses que les companyes zapatistes tinguin al llarg de la seva gira. A més a més, hi ha marxandatge a la llibreria Synusia i diverses caixes de resistència repartides per la ciutat.

CONCERT AMB JUDIT K I NUNU GARCIA DURAN
LLOC: El Vapor. Casa de la Música de Terrassa (C/ Mare de Déu dels Àngels, 76)
PREU: Taquilla inversa
HORA: 21:00h

JUDIT K
Teclista i cantant, que amb les seves bases oníriquess i electròniques ens portarà a fer un viatge sonor.

NUNU GARCIA DURAN
Nunú és una apassionada de la música. Fa anys va descobrir la seva passió per la veu en totes les seves vessants: com a instrument, com a eina artística i de creació, com a sanadora, com a comunicadora d’emocions i paraules, des de l’acústica, l’harmonia compartida, el que genera i ens genera. I des d’aquest moment, no ha deixat de treballar amb ella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa