MónTerrassa
La 36a edició del Festival de Jazz a Terrassa pren forma
  • CA
Reunió dels organitzadors del Festival de Jazz amb l’alcalde | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

El col·lectiu Jazz Terrassa – Club de Jazz d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals ha iniciat el compte enrere de la propera edició del Festival de Jazz Terrassa, la trenta-sisena, que se celebrarà entre el 15 de març i el 2 d’abril de 2017 a diferents espais de la ciutat. El certamen mantindrà la Nova Jazz Cava com a centre neuràlgic amb concerts de club. Tanmateix el Centre Cultural Terrassa acollirà un dels concerts estel·lars de l’edició 2017 i el jazz tornarà a omplir les places Vella i Catalunya amb matinals de cap de setmana. L’oferta popular tindrà el seu punt àlgid amb la celebració del Pícnic Jazz, el 26 de març al Parc de Vallparadís.

Aquestes són algunes de les novetats que aquest dimecres han presentat la coordinadora del Festival Jazz Terrassa, Susanna Carmona, i amb una delegació de la Junta Directiva d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals a l’alcalde Jordi Ballart i al tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado i al regidor de Cultura, Jordi Flores, en una trobada a la seu d’Alcaldia.

Entre els noms que ja s’han donat a conèixer i que vindran a Terrassa hi ha artistes il·lustres com Joe Lovano o Michel Portal de l’òrbita jazzística nord-americana i europea; una reunió de sis grans solistes del Jazz Manouche contemporani ­­-també conegut com Gypsy Swing- al Centre Cultural o un espectacle de la mà del saxofonista italià Luigi Grasso acompanyat d’Ignasi Terraza Trio.

Joe Lovano tocarà al Festival de Jazz de Terrassa | Joe Lovano

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa