MónTerrassa
Jugant a ser actors per un dia per Festa Major de Terrassa

El Parc Audiovisual i Cheap Films convida tothom a ser actors i actrius per un dia durant la festa gran de Terrassa. La cita per participar dels ‘rodatges’ és el proper dissabte 1 de juliol a partir de les 12 del migdia a la Pl. Nova (entrada per Carrer Portal Nou). ‘Tu ets el protagonista!’ és el títol de l’activitat que, per primera vegada, el Parc Audiovisual proposa dins el programa de Festa Major. Les inscripcions es fan a través del web del Parc.

Xavier Socías i Sergi Piñol són l’Alma mater de Cheap Films, una companyia que s’ha definit com a “una empresa d’animació i dinamització d’esdeveniments que utilitza el cinema com a fil conductor per divertir a la gent.” Ambientades en films com El Zorro, Robin Hood, La Momia o pel·lícules de gàngsters o cowboys els rodatges tenen la màgia dels films dels anys 20, on la tecnologia era molt més rudimentària però no menys atractiva. Una màquina de fum, vestuari, atrezzo, una claqueta i la veu de Jack Cheap, el ‘director’, creen l’atmosfera ideal per començar a rodar. Aquesta experiència resulta molt divertida per a aquells qui vulguin passar una bona estona, sent protagonistes d’un film per un dia, deixant-se emportar en un joc on el setè art està a l’abast de tothom. Acostar el cinema a la ciutadania és un dels valors que, des del Parc Audiovisual, s’intenta realitzar en accions concretes com aquesta

Els rodatges oberts a tothom es portaran a terme durant el dissabte 1 i la gran projecció dels films serà el dia 2 a les 9 del vespre. El límit d’edat per participar és de 14 anys i els menors de hauran d’anar acompanyats d’un adult. La zona de la Plaça Nova per l’entrada de Portal Nou es convertirà en escenari i en plató improvisat, silenciós, quan el director digui… Acció!

Nou comentari

Comparteix