MónTerrassa
Joan i Roger Pera, junts per primer cop al Centre Cultural
x
Roger i Joan Pera actuaran al Centre Cultural de Terrassa | CENTRE CULTURAL DE TERRASSA

El Centre Cultural de Terrassa acollirà aquest divendres 22 de març (21h) el concert Papà Mozart, on per primera vegada els actors Joan Pera i Roger Pera, pare i fill, treballaran junts en una producció musico-teatral. Joan i Roger Pera es posen en la pell dels músics Leopold Mozart i Wolfgang Amadeus Mozart en un concert amb l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Papà Mozart es va crear a partir d’un text original de Sergi Belbel basat en la relació epistolar real que van establir Leopold Mozart i el seu fill Wolfgang Amadeus Mozart durant les seves vides. Amb la direcció escènica de Miquel Gorriz (Art, Shirley Valentine…) i la direcció musical de Rubén Gimeno el públic gaudirà de la música eterna de W.A. Mozart. Els dos actors reviuen les esperances, les pors, les ambicions i l’estima que envolten tota relació patern filial.

El programa compta amb les obres celebres de Mozart: Obertura Don Giovanni, La flauta màgica, Les noces de Fígaro, Simfonia de les joguines (Leopold Mozart), Simfonia Concertant, Sonata alla turca i Simfonia núm. 41“Júpiter”, entre d’altres. En la presentació de la temporada el passat setembre al Palau de la Música Catalana, Joan Pera va afirmar que aquesta era ‘la nostra història: un pare amb un fill talentós i un fill amb una estimació envers el pare, però que prefereix les seves obres i dur la seva vida’. De fet, va ser el seu fill, Roger Pera, qui va descobrir la correspondència de la família Mozart, ‘perquè ens hi vaig veure reflectits. Perquè malgrat que ells són Mozart i nosaltres som de Mataró, la seva és una història de molts pares i molts fills’. El projecte va quedar en un calaix durant molts anys, fins que la Simfònica del Vallès li va oferir a Joan Pera i Roger Pera, fer realitat el projecte més important de les seves vides.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa