MónTerrassa
‘Inside’, rodada a Terrassa, irromp als cinemes
  • CA
‘Inside’, dirigit per Miguel Ángel Vivas | captura de pantalla

!--akiadsense-->

La producció catalana ‘Inside’, dirigida per Miguel Àngel Vivas, i rodada a Terrassa, arriba aquest divendres als cinemes després d’inaugurar la 49a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a Sitges. La cinta se centra en el periple de la Sarah (Rachel Nichols), una jove embarassada assetjada per una desconeguda que li vol prendre el nadó. La cinta ‘Spider-Man: Homecoming’ també irromp aquesta setmana a la gran pantalla, centrada en el retorn a casa de Peter (Tom Holland) després de l’experiència amb Els Venjadors a Capità Amèrica: Civil War. La cartellera de la setmana també porta el quart lliurament de la saga literària de Greg, ‘Diario de Greg: Carretera y manta’, i ‘El invierno’, la cinta argentina dirigida per Emiliano Torres que va rebre el Premi Especial del Jurat a Sant Sebastià l’any passat.

El ‘thriller’ ‘Inside’, una producció catalana dirigida per Miguel Àngel Vivas, és un ‘remake’ de la pel·lícula ‘A l’interieur’, d’Alexandre Bustillo i Julien Maury, que ja va impactar el públic del festival de Sitges l’any 2007. El director de la cinta, però, va remarcar en la inauguració del certamen català que es tracta d’una versió amb estil propi, “totalment aliena” a l’original.

La cinta se centra en el periple de la Sarah (Rachel Nichols), una jove embarassada assetjada per una desconeguda que li vol prendre el nadó i l’estructura narrativa és similar a un part, “on cada seqüència sigui una contracció”, segons va explicar el director. En noranta minuts s’aborda la història de Sarah, que pateix un accident de trànsit amb el seu marit just quan tornen d’una visita mèdica per fer el seguiment del seu embaràs. El seu marit mor i ella pateix una pèrdua parcial d’oïda. Malgrat tot, procura reconstruir la seva vida. Quan surt de comptes, però, a l’espera que arribi el dia de donar a llum, una desconeguda (Laura Harring) irromp a casa seva amb l’únic objectiu d’arrabassar-li la criatura.

L’arribada d’aquest personatge desencadena una lluita constant per evitar perdre el nadó. Amb guió de Jaume Balagueró i Manu Díez, ‘Inside’ aprofundeix en l’angoixa de la protagonista, en una història plena de sang i suspens.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa