MónTerrassa
Grups emergents i talent femení, l’aposta de Terrassa Música Moderna
  • CA
Las Pésimas actuen a Terrassa | David Millán

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Cultura, organitza la cinquena edició del Circuit de Música Moderna que, a partir d’aquest divendres 16 de novembre, oferirà un total de sis concerts, amb diversos estils musicals, a diferents escenaris de la ciutat. La Plaça de l’Assemblea de Catalunya, l’equipament socioesportiu de la Cogullada, el Teatre de l’Associació de Veïns de Vilardell, el Centre Cívic Avel·lí Estrenjer, el Casal de Can Parellada i el Casal Cívic del Pla del Bon Aire seran els espais que acolliran les actuacions programades en aquesta edició que, un any més, ha comptat amb el suport i la implicació dels grups participants i de les entitats del territori, que han participat activament en el disseny de la programació.

El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado ha destacat que “el Circuit de Música Moderna de Terrassa representa una aposta clara per potenciar, difondre i promocionar el talent local emergent, enguany, amb un marcat accent del talent femení, amb dues formacions integrades únicament per dones, dins una programació totalment accessible”. Una proposta cultural que, segons Aguado, “cal llegir i interpretar més enllà de la vessant lúdica o musical i entendre-la també com a un element d’integració, de cohesió social i dinamitzador de la ciutat”. I és que “un dels principals objectius d’aquesta proposta és impulsar la creació de noves centralitats culturals i aconseguir que la oferta cultural existent a Terrassa arribi a tothom”.

Els concerts

La programació del circuit de Música Moderna de Terrassa s’iniciarà el divendres 16 de novembre amb l’actuació de Lildami, una de les veus més destacades del rap i trap en català, que presentarà els temes del seu darrer treball 10vosguard a la Plaça de l’Assemblea de Catalunya. El dissabte 24 de novembre serà el torn de la formació terrassenca S’en fa una, que convidarà el públic a gaudir d’un ampli repertori de folk ballable, música popular i danses tradicionals amb cançons d’arreu del món a l’escenari de l’equipament socioesportiu de La Cogullada. El dissabte 1 de desembre Dr. Basilio portaran la seva rumba fusió al Teatre de l’Associació de Veïns de Vilardell.

Dissabte 15 de desembre el Punk Rock de Las Pésimas arribarà al Centre Cívic Avel·í Estrenjer amb una proposta musical directa i contundent basada en l’escena proto punk de la dècada dels 70. Divendres 21 de desembre, al Casal de Can Parellada, serà el torn dels Paranná, que oferiran un recorregut musical basat en l’aigua i en tots els seus simbolismes en un espectacle ple de contrastos protagonitzat pel piano, el violí i la veu. El Circuit es tancarà el dissabte 22 de desembre amb l’actuació de The Trëmens, al Casal Cívic del Pla del Bon Aire. Una formació molt jove que, amb un segell propi, oferirà un repertori que convida l’espectador a fer un viatge per les grans cançons de la història de la Música Moderna.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa