MónTerrassa
La gran cita del TMM amb Nacho Vegas, omplint el Principal de Terrassa

Amb dues dècades de trajectòria complertes el 2021, Nacho Vegas és una de les veus més respectades en l’àmbit de les músiques populars tant a l’Estat com a l’Amèrica Llatina.

Ha publicat més d’una desena de referències, les més recents el compilatori “Oro, salitre y carbón” (2020) i triple àlbum «Violètica» (2018), totes dues al catàleg del segell Oso Polita.

Dissabte 19 de febrer de 2022 a les 22 h. Teatre Principal (Més del 85% de les entrades venudes)

“La Flor de la Manzana” és el primer avenç del que serà el proper treball de Nacho Vegas, que es publicarà a primers del 2022. En les mateixes dates començarà la gira en què l’asturià presentarà aquest nou disc amb la seva nova banda, formada per Ferran ResinesHans LagunaJoseba IrazokiJuliane Heinemann i Manu Molina.

“La Flor de la Manzana”, és un tema amb aire llatí en què trobem patrons rítmics que van de la Bomba porto-riquenya al Dembow dominicà. Això és, ni més ni menys, el patró del reggeaton. Aquesta cançó obre una nova etapa en què ens toparem amb sons i ritmes totalment nous en la seva trajectòria.

EL PETIT DE CAL ERIL

Diumenge 27 de febrer de 2022 a les 20 h. Nova Jazz Cava (Més del 50% de les entrades venudes)

Suau com quan una espasa roent s’enfosa dins la neu, El Petit de Cal Eril s’ha consolidat com un nom clau de l’escena musical de l’última dècada. Amb un discurs únic i poc complaent ha aconseguit fidelitzar i guanyar nou públic en cada disc. Sempre en una recerca constant de canvi, sense importar-li les conseqü.ncies, filant així un discurs propi i intransferible. Ara presenta el seu vuitè disc: “N.S.C.A.L.H.”, sigles que amaguen la frase “No Sabràs Com Acabarà La Història”.

Terrassa Música Moderna és la programació estable de música moderna organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix