Un moment d'un concert del cantant Pau Vallvé al festival Cruïlla de 2017

Un moment d’un concert del cantant Pau Vallvé al festival Cruïlla de 2017 | ACN

El cantant Pau Vallvé ha anunciat nova gira del seu proper disc, ‘La vida és ara‘, que veurà la llum el 18 de setembre. Un dia després, el 19 de setembre, iniciarà la gira de presentació de l’àlbum al Mercat de Música Viva de Vic, i posteriorment farà parada al Festival Llavors de Balaguer (25 de setembre), a l’Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí (3 d’octubre), el Festival Accents de Reus (16 d’octubre), a la Nova Jazz Cava de Terrassa (25 d’octubre), al Festival Hivernacle de Vilafranca del Penedès (30 d’octubre), la Sala Russafa de València (12 de novembre) i al festival Tradicionàrius de Barcelona (18 de novembre). El músic ha avançat el primer senzill del treball, ‘Èpoques glorioses’.

Vallvé ha anunciat les vuit primeres dates de la gira d’un disc autoeditat que s’ha enregistrat durant el confinament i l’estat d’alarma. A les plataformes digitals ja es pot escoltar el primer single d’avançament, ‘Èpoques glorioses’, així com fragments de tots els temes del disc.

“Després d’una primera setmana de confinament una mica claustrofòbica, poc a poc les coses es van anar posant a lloc i vaig poder començar a ordenar pensaments i sensacions de tot el que m’havia estat passant aquests últims temps”, reflexionava Vallvé en anunciar nou disc, que és el resultat d’un “canvi d’etapa, un fer-se gran, un prendre distància”. Va gravar l’àlbum sol amb els instruments que tenia a l’estudi. El disc, com els anteriors, és autoeditat i està en prevenda per tal de finançar-ne la fabricació.

Nou comentari