MónTerrassa
George Orwell aterra al cine-club d’Amics de les Arts
  • CA
Fragment de ‘1984’, de Michael Anderson | CINE-CLUB D’AMICS DE LES ARTS I JOVENTUTS MUSICALS

El proper dijous 7 de febrer el CINE-CLUB D’AMICS DE LES ARTS I JOVENTUTS MUSICALS projectarà 1984 de Michael Anderson (1956). La sessió, en versió original subtitulada, tindrà lloc a la sala Joaquim Vancells del Cercle Egarenc i començarà a les 22 hores. L’entrada és lliure i gratuïta. 1984 és una adaptació cinematogràfica de la novel·la del mateix títol de George Orwell, ambientada en una societat distòpica on el Govern controla tots els moviments dels ciutadans. Una història que aleshores era de ciencia-ficció però que potser actualment ja no ho és.

Després d’aquesta projecció, s’iniciarà, a partir del dijous 14 de febrer, una mostra de cinema terrassenc, amb sessions amb entrada lliure dedicades en aquesta primera edició als cineastes Toni Verdaguer, Caye Casas, Jan Baca i Toni Padrós. Les sessions es faran a la sala Joaquim Vancells. Les primeres projeccions (14 de febrer, 22h), tindran un col.loqui posterior de “Conrad Fontellas ‘Pickman’, de la llum a l’ombra” “La dona jueva”, “Un matí qualsevol” i “Parleu després de sentir el senyal”, d’Antoni Verdaguer. Amb la presència de l’autor.

El 21 de febrer (22h), projecció amb col.loqui posterior de “I love Cine Rambla”, “Nada S.A.” i “R.I.P.” de Caye Casas. Amb la presència de l’autor. El 28 de febrer (22h), títols per determinar de Jan Baca. Amb la presència de l’autor. Finalment, el 14 de març, projecció amb col.loqui posterior de “¿Qué hay para cenar, querida?” i “Pim, pam, pum, revolució” de Toni Padrós. Amb la presència de l’autor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa