Eugenia Crispín

Eugenia Crispín | Festiva Talent

El Taller de Músics celebra finalment aquest setembre la vuitena edició del Festival Talent, protagonitzat per alumnes que han passat per les seves aules, que es va ajornar el mes de juny per la situació d’emergència sanitària. La cita arriba del 3 al 23 de setembre amb una trentena de concerts (el doble de l’habitual) i la novetat que s’estendrà més enllà dels seus quatre escenaris a Barcelona: Sant Sadurní d’Anoia, Arenys de Mar, Terrassa i Manresa acolliran enguany alguns dels artistes participants.

Els protagonistes del festival són músics joves, alumnes i exalumnes del Taller de Músics, amb les seves respectives formacions, com ara Lídia Garcia amb Quinteto hachero o Valentín Rodríguez i el seu projecte T(V)io – New standards. Com a novetat, aquest 2020 el Festival, que històricament es realitzava només a la ciutat de Barcelona, s’obre a diferents poblacions de la demarcació de Barcelona. Així, a més del Taller de Músics 24, el Casal de Barri Can Portabella, l’espai Calàbria 66 i l’Ateneu L’Harmonia, s’hi sumaran el cicle L’Istiu de Sant Sadurní d’Anoia, el Teatre Principal d’Arenys de Mar, la Nova Jazz Cava de Terrassa i la sala Voilà! de Manresa. Tots els concerts del Festival Talent seran gratuïts, amb reserva prèvia.

A Terrassa, el concert tindrà lloc el dia 17 de setembre a les 20h. La proposta musical anirà a càrrec d’Eugenia Crispín, artista que oscil·la entre el pop-soul, el jazz i el world-music, amb un toc de cançó d’autor. El concert consta de temes propis, composats inicialment a veu i piano. Les lletres dels temes són, indistintament, en els quatre idiomes que han format part de la seva vida: el castellà, el català, l’anglès i el portuguès. El resultat és una projecte amb una visió contemporània i de fusió de la música.

Aquest concert de final de titulació té com a finalitat la preproducció del seu primer disc Quise decirte.

Nou comentari