MónTerrassa
Festa Major de Terrassa: reserva d’entrades i accés als espectacles
  • CA

La programació de Festa Major es podrà consultar a la web oficial a partir del dia 21 de juny, lloc on es podrà fer també la
reserva d’entrades per la majoria dels actes programats, tot i que hi haurà esdeveniments als quals s’hagi de reservar plaça per telèfon o correu electrònic (segons s’indiqui a la programació). Els ciutadans i ciutadanes també rebran a casa el programa en format físic a finals de mes. Aquelles persones que no tinguin accés a Internet o tinguin dificultats per fer les reserves, poden demanar suport i informació dirigint-se al servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, a la Casa Soler i Palet (93 783 27 11).

La majoria de concerts i activitats es faran en recintes a l’aire lliure, però tancats. A l’entrada hi haurà persones que controlaran que tothom que entra ho fa amb reserva, que serà un codi QR que es pot ensenyar des del mòbil o imprès. A les entrades i sortides dels recintes hi haurà voluntaris de Creu Roja fent gestió de cues. També hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició de tothom. Dins dels recintes, el públic estarà assegut, respectant les distàncies de seguretat i amb l’obligació de portar la mascareta posada en tot moment. Taigua disposarà 11.000 gots reutilitzables, 1.000 ampolles reutilitzables i 2 fonts d’aigua de boca osmotitzada a l’Escola Pia i al Parc de Sant Jordi per a les persones que assisteixin a les activitats programades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa