El grup musical de punk rock format a Terrassa l’any 2020 La Família Fracàs estrena videoclip amb ADN molt egarenc altra vegada. Formada per antics membres de la banda de folk punk Sigelpa, el seu estil actual podríem dir que s’allunya de les sonoritats del món celta i s’endinsa mllt més en l’skate punk, el pop punk i el hardcore melòdic. Al seu mur de Facebook hi llegim: “Power trio de punk-rock. Trobadors de problemes des de 2020.”

Ara tornen amb una nova proposta. Quina serà? Per on aniran aquesta vegada? La banda de superarà a sí mateixa? per començar, un tastet.

L’any passat va presentar el seu primer treball Problemes Del Primer Món (Tropical Riot Music, 2020), i ara arriben amb En Paper De Regal. on ens parlen del panorama musical que ens envolta, l’ascens de certes ideologies o els influencers antivacunes, entre d’altres temes. I ho fan, com sempre, en clau d’humor, i amb alguna sessió de meditació tàntrica inclosa.

Se n’estrena el primer avançament, “Contra Les Cordes”. En aquest nou tema la banda es posa seriosa i parla de situacions de violència que pateixen moltes dones a la nostra societat. 

El senzill es presenta acompanyat d’un clip gravat i dirigit per Albert Perdices, en una simbiosi d’imatges de cinema clàssic, i imatges actuals de les ciutats de Terrassa i Barcelona. La producció del videoclip ha comptat amb la participació de diverses actrius i ha estat filmada en espais de la seva ciutat tan emblemàtics com l’Ateneu Candela.

Punts d’interès:

-Enregistrat i mesclat a EM Estudi (Terrassa) per Xavi Escribano i masteritzat a Ultramarinos (Costa Brava/Barcelona) per Víctor Garcia.

-Lletres en clau d’humor i iròniques sobre els món que els envolta.

-La cançó compta amb videolyrics a Youtube en català, castellà i anglès.

Informació general:

Artista: Família Fracàs

Títol: Contra Les Cordes

Format: CD / Digital

Estil: Punk Rock

Data de sortida: 8 d’octubre de 2021

Nou comentari