MónTerrassa
Estrena en català a Terrassa de “Fins aviat, Don Glees!”

S’estrena en català la pel·lícula d’anime “Fins aviat, Don Glees!”, que també es podrà veure a Terrassa. Concretament, a partir d’aquest divendres dia 15 de juliol està previst que es projecta a Cinesa Parc Vallès.

De què va? Les vacances d’estiu de primer any de batxillerat comencen amb una pregunta: “Escolteu, us ve de gust veure el món a vista d’ocell?”. Roma i els seus amics de Don Glees es veuen obligats a buscar un dron desaparegut per provar la innocència quan són acusats de provocar un incendi forestal. La petita aventura estiuenca no triga a convertir-se en una gran aventura que els canviarà les vides per sempre.

Selecta Vision distribueix la versió doblada al català d’aquest anime a les següents sales:

 1. JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Alpicat)
 2. Cinesa La Maquinista (Barcelona)
 3. Cinesa SOM Multiespai (Barcelona)
 4. Cines FULL (Cornellà de Llobregat)
 5. ACEC CAT Cines Figueres (Figueres)
 6. ACEC Cines Bages Centre (Manresa)
 7. Cinesa Mataró Parc (Mataró)
 8. CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
 9. Cinesa Parc Vallès (Terrassa)
 10. JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls)

“Davant teu”, l’altra estrena

A més de “Fins aviat, Don Glees”, també s’estrena en català la coreana “Davant teu”. Nova pel·lícula de Hong Sang-soo, el cineasta coreà que va rebre l’Os de Plata a la millor direcció en el Festival de Berlín 2020 per ‘La dona que va fugir’ i que va ser guardonat amb l’Os de Plata al millor guió en l’edició de l’any 2021 per ‘Introduction’. En aquest cas però els cinemes on es podrà veure són només quatre:

 1. Cinemes Girona (Barcelona)
 2. Zumzeig Cinema (Barcelona)
 3. Screenbox Funatic (Lleida)
 4. CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)

El Departament de Cultura informa que el doblatge i subtitulació en català han rebut el suport de la Secretaria de Política Lingüística, i que amb aquestes dues pel·lícules, ja en són 45 les que s’han estrenat a les sales de cinema aquest 2022.

Nou comentari

Comparteix