MónTerrassa
Espectacle poètico-musical per a la Festa de la Tardor Manchega
  • CA

L’Associació Cultural de Castilla – La Mancha de Terrassa organitza la XIII edició de la Festa de la Tardor Manchega amb un espectacle poetico-musical. Tindrà lloc el pròxim dissabte, a partir de les set de la tarda, i es podrà veure a l’Auditori Municipal de Terrassa (c/ Ernest Lluch, 2). Es tracta de l’estrena de l’obra En un lugar de Castilla la Mancha, la qual està dirigida i dissenyada per Joan Martínez Colás, basada en textos de Pedro Herranz. El tenor també serà dalt de l’escenari compartint protagonisme amb la soprano Laia Camps, la ballarina Laura Morales, el rapsode Baldo García i la coral Grans Veus de Terrassa. El preu de l’entrada és de 5 euros (donatiu) i es podran adquirir unes hores abans de començar l’espectacle al mateix Auditori Municipal.

L’any passat, a causa de les restriccions per la pandèmia de la Covid-19, no es va poder dur a terme el festival. Va ser el 2019 quan va tenir lloc, doncs, la dotzena edició. En aquella ocasió l’entitat va omplir la plaça Lluís Companys amb el tradicional àpat dedicat a les migues, un dels menjars més coneguts de la regió. Se’n van servir més d’un miler entre els assistents i la vetllada va ser amenitzada amb diverses actuacions musicals. Enguany, la festa al carrer s’ha optat per no fer-la -per la complicada logística que suposava i per la incertesa en el seu moment de si es podria dur a terme o no-.

No és la primera vegada que Martínez Colás és l’encarregat de realitzar l’espectacle de la Festa de la Tardor Manchega. L’any 2019, el Teatre Alegria va acollir l’obra La màgia de l’Òpera, en aquella ocasió amb la participació de la soprano Laia Camps, Laura Coll (dansa aèria), Monika Lao (piano) i Xavi Vaxi (màgia). I l’any anterior, el 2018, es va poder veure Del barroc al rock, amb la Camerata Metropolitana de Barcelona i el Petit Ballet de Barcelona i amb la participació de la soprano Laia Camps i del tenor Joan Martínez Colàs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa