MónTerrassa
Esmorzar i matinal de flamenc a Terrassa
  • CA

Gran matinal flamenca a Terrassa, organitzada per l’Associació Flamencología ACA Nuevos Aires del Camino. Serà aquest pròxim diumenge, 31 d’octubre, a partir de dos quarts d’una del migdia, a la seu de l’entitat, ubicada a l’avinguda Àngel Sallent, número 23. L’actuació anirà a càrrec de Juan Manuel Caro i David Jiménez, dos cantaors grans coneixedors del flamenc.

Juan Manuel Caro, cantaor d’origen sevillà, que compta amb diversos premis i àlbums gravats, estarà acompanyat pel professor de guitarra, David Jiménez, del qual se’n pot destacar que és el guitarrista oficial del concurs nacional de “cante flamenco” de la ciutat de La Llagosta. La matinal constarà de dues parts. La primera, estarà protagonitzada pels dos artistes. Entremig, es procedrià a ventilar la sala de forma assistida per donar pas a la segona part. Aquesta, anirà a càrrec dels “cantaors” de la casa i simpatitzants.

L’entrada al concert és gratuïta, però recorden que se seguiran totes les normatives Covid (d’aforament i de seguretat i higiene, mascareta obligatòria inclosa). Des de l’entitat es demana màxima puntualitat, per poder complir els horaris i ubicar les persones asssistents podent mantenir les distàncies de seguretat. L’entitat ja estarà oberta a partir de les dos quarts d’onze del matí, oferint servei de barri i per fer el vermut. A més, també es podrà trobar tot tipus d’informació sobre les activitats, tallers i accions que realitza Flamencología al llarg de l’any. I l’entitat ha preparat un menú especial (amanida, botifarra amb seques, postre i beguda) per 10 euros.

D’altra banda, el dia abans, dissabte 30 d’octubre, l’associació ha preparat també un esmorzar flamenc. Aquest acte consisteix a, per un costat, poder gaudir d’un bon àpat, i per l’altra, es podrà cantar i fer sonar la guitarra, gràcies als micròfons oberts, és a dir, tothom que vulgui podrà actuar lliurament. L’entrada és gratuïta.

Per demanar més informació sobre entrades i com seran els concerts es pot trucar al telèfon 658966817 (Miguel)


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa