MónTerrassa
Els actes culturals seran una excepció al toc de queda si es torna a casa “en un temps raonable”

Els actes culturals seran una excepció al toc de queda nocturn que vol decretar el Govern però respectant que la tornada al domicili es faci dins d’un temps “raonable”. Així ho ha explicat la sotsdirectora de Coordinació i Gestió d’Emergències de Protecció Civil, Imma Soler, a RAC1, on ha dit que l’entrada servirà per acreditar que s’estigui al carrer passada la una de la matinada. Soler ha puntualitzat però que s’ha de tornar al domicili, o al municipi en cas que es visqui fora, quan finalitzi l’activitat i tenint en compte els temps raonable per poder fer el trajecte.

D’altra banda, ha indicat que instal·lacions esportives com el Camp Nou podran tenir un 20% d’aforament, segons les previsions actuals.”El que no pot ser és que vagis a un concert a Figueres, resideixis a Barcelona, i a les tres de la matinada estiguis a Torredembarra”, ha dit Soler sobre l’excepció al toc de queda per als actes culturals. En aquest sentit, ha concretat que es recuperarà el certificat de mobilitat.

D’altra banda, ha explicat que a hores d’ara està previst que el retorn del públic als espectacles esportius en aquelles instal·lacions de més de 15.000 persones tingui un aforament del 20%. A més, ha explicat que s’haurà de dividir l’espai en sectors de màxim 3.000 persones que hauran de funcionar com a sectors “estancs”. Per això, s’hauran d’habilitar entrades i sortides diferents i no hi podrà haver contacte entre ells.

Per últim, Soler ha augurat que les actuals restriccions per aturar la covid s’hauran d’allargar tenint en compte la situació epidemiològica del país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa