MónTerrassa
El duet femení Itzipa enceta aquest dissabte 24 el cicle Música als Barris
  • CA

La Casa de la Música de Terrassa i diferents col·lectius i festivals musicals de la ciutat, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, tornem a col·laborar per segon any consecutiu per oferir un programa de concerts d’estiu als barris que s’emmarca dins la programació Fem Estiu 2021.

Amb el cicle MÚSICA ALS BARRIS volem dur la música als diferents districtes, i activar l’energia i la cooperació entre col·lectius de la ciutat que ens dediquem a la difusió de la música, a més d’oferir propostes musicals emergents i de qualitat als terrassencs que siguin a la ciutat aquest estiu. Així, doncs, esperem que la proposta sigui, de nou, un èxit! Es tracta d’un projecte local, col·laboratiu i de proximitat, en el qual participen els festivals i entitats Musikalparc (Reactiva)Fred Festival, Record Store Day (Egara Rocks)Terrassa Secreta (L’Embarral) i Casa de la Música de Terrassa.

Aquest dissabte s’inicia el cicle de concerts de la mà del duet ITZIPA.

ITZIPA
Dissabte 24 de juliol, a les 22h

Preu: Gratuït. Amb reserva prèvia.
Lloc: ESCOLA PAU VILA. Avinguda Can Jofresa 20, Terrassa
Hora: 21h00 Obertura de portes | 22h00 Inici de l’acte

El duet es caracteritza pels sons mediterranis, però alhora inclou elements del world music. Amb dues veus que vesteixen les paraules i que s’entrellacen amb el so de la guitarra, el contrabaix l i la percussió aquest duet busca crear un petit viatge emocional i grupal a la recerca de la identitat pròpia provocant així que el públic pugui gaudir, vibrar, ballar i cantar amb les seves melodies i que cadascú se les faci seves i se senti part del projecte en aquell moment.

L’accés als concerts és gratuït però cal reservar prèviament les entrades ja que l’aforament és limitat. L’obertura de portes es farà 1 hora abans de l’inici de l’esdeveniment per tal de garantir una entrada esglaonada del públic.

Podeu reservar les vostres entrades a través de l’enllaç que trobareu a continuació: 
RESERVA D’ENTRADES

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa