MónTerrassa
El Columpio Asesino, Triángulo de Amor Bizarro i Hinds encapçalen la novena edició de l’Espai Vapor
L’Espai Vapor torna els dies 2, 3 i 4 de juliol en el marc de la Festa Major de Terrassa i recupera el cartell de la novena edició que no es va poder celebrar l’any passat. El Columpio Asesino, Hinds, Triángulo de Amor Bizarro, Yawners, Chaqueta de Chándal, Uniforms, Vera Fauna, Anabel Lee, Bounties, Galgo Lento, Yudi Saint i els djs Maadraassoo i Hal 9000 conformen el cartell de la novena edició de l’Espai Vapor 2021. L’edició d’enguany que es trasllada a Can Jofresa amb un aforament de 900 persones serà gratuïta amb reserva prèvia d’entrades a partir del proper 21 de juny.
La novena edició de l’Espai Vapor tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de juliol, en el marc de la Festa Major de Terrassa.
El festival canvia de localizació provisionalment i es trasllada a Can Jofresa per adaptar-se a la situació actual i convertir-se en un esdeveniment segur. El festival celebrarà concerts amb un aforament de 900 persones i aplicarà totes les mesures sanitàries vigents. A més comptarà amb servei restauració (menjar i begudes).

El festival recupera el cartell de l’edició de 2020 que no es va poder celebrar. El conformen un total de 13 propostes musicals distribuides durant els tres dies:El Columpio Asesino, Hinds, Triángulo de Amor Bizarro, Yawners, Chaqueta de Chándal, Uniforms, Vera Fauna, Anabel Lee, Bounties, Galgo Lento, Yudi Saint i els djs Maadraassoo i Hal 9000. 

Amb aquest cartell l’Espai Vapor reforça la presència femenina de la Festa Major de Terrassa amb bandes formades exclusivament per dones.

La reserva d’entrades es podrà fer a partir de dilluns 21 de juny des del web del festival.

PROGRAMACIÓ DE L’ESPAI VAPOR 2021

Divendres 2 de juliol, arrencarà el rock del trio Chaqueta de Chándal format per membres de les bandes guitarreres Surgfing Sirles, Santa Rita, lo:muêso i Fighterpillow presentant en directe el seu disc de debut Gimnasia menor i el seu darrer single La insoportable levedad del ser rico; i el duet madrileny Yawners que explora la sonoritat més pop i contundent dels 90.Després serà el torn de dos dels plats forts d’aquesta edició: el quartet madrileny Hinds que desgranaràThe prettiest curse , l’àlbum que van publicar en plena pandemia; i el grup pamplonès El Columpio Asesino. que torna als escenaris després de cinc anys de silenci amb el seu nou disc Ataque Celeste. La primera jornada acabarà amb la sessió de Maadraassoo resident de la sala Razzmatazz, que s’ha consollidat dins de la nova escena underground nocturna de Barcelona a base de ser un dels Dj’s que millor juga amb el pop i l’electrònica.  
 Dissabte 03 de juliol arribaran des de Sevilla Vera Fauna amb el seu pop lo-fi per presentar el seu primer disc Dudas y FloresEls seguiran el quartet Uniforms que portaran el darrer àlbum Semana Satán que farà les delícies dels amants del shoegaze. Després serà el torn de la jove banda terrassenca de punk pop Anabel Lee que amb poc més d’un any de vida han estat finalistes en concursos com Vodafone Yu Music Talent i guanyadors del premi “Grup Cases de la Música de Catalunya 2020”. Passada la mitja nit pujarà a l’escenari un altre dels caps de cartell la banda gallega Triángulo de Amor Bizarro, que torna a l’Espai Vapor amb el seu disc col·laboratiu Detrás del espejo: Variaciones y ecos. Tancarà la nit Hal 9000, actual resident de la sala barcelonina Tarantos, portarà una de les seves habituals sessions on barreja de manera elegant l’indie, el pop i l’electrònica. 

Les sessions de divendres i dissabte aniran acompanyades dels visuals de Gnomalab, alter ego de Juanjo Fernández. Conegut per haver sigut el 50% de The Suicide of Western Culture, representa l’avantguarda en el camp dels visuals i el mapping a la ciutat de Terrassa.

Com ja és habitual la jornada del diumenge 3 de juliol tindrà una forta presència local. Donarà el tret de sortida a la jornada el pop de la Yudi Saint X que portarà en directe el seu primer EP Selva. Després serà el torn de Galgo Lento, l’àlter ego de l’artista Martí Galan Velasco que ens mostrarà la realitat millenial presentant el seu àlbum de debut Dies i Dies. Acabarà la novena edició el directe esbojarrat i gamberro dels Bounties que amb la seva proposta a mig camí entre el pop i el trap servint-se d’efectes digitals i tocs de rock ha estat seleccionada com una de les bandes emergents de l’any per Radio3.
Una alternativa musical        Amb la seva novena edició, l’Espai Vapor continua mantenint-se com a una alternativa dins del cap de setmana més festiu de Terrassa. Amb aquesta filosofía, esdevé un lloc obert a la ciutat i atent a les noves tendències que apareixen a l’escena musical. L’aposta combina propostes de solvència i prestigi amb propostes de l’escena local interessants i que cal donar sortida.Un cap de setmana intens, on l’Ajuntament de Terrassa i i+D Indirecte cobreixen l’organització, programació i producció de l’esdeveniment, i Bakoom Studio, la imatge gràfica. Tots plegats, fan possible una proposta que posa l’accent en la qualitat musical i que es dirigeix al públic més inquiet, musicalment parlant, de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix