MónTerrassa
El Cinema Catalunya de Terrassa participa en la Setmana dels Horaris

Amb motiu de la quarta Setmana dels Horaris, que se celebra del 12 al 18 de juny, el Cinema Catalunya avança l’horari de totes les seves sessions entre aquest dimecres i el proper diumenge. Les darreres projeccions començaran a un quart i dos quarts de deu, respectivament, fet que també obliga a reajustar els horaris de les sessions anteriors.

Així, aquest dimecres, la projecció del documental Tots els governs menteixen, dins del cicle DOCS Barcelona, començarà a les 21.15h. I pel que fa a les dues pel·lícules en cartellera aquests dies, Testigo es podrà veure a 21.30h i Norman, el hombre que lo conseguía todo, a les 21.15h. Els horaris es poden consultar al web terrassadigital.cat.

“La Setmana dels Horaris” és una iniciativa temporal que vol conscienciar als ciutadans sobre la necessitat de portar a terme una reforma horària que faci més compatible la vida laboral amb la familiar i personal, alhora que permeti gaudir de més temps per a les activitats lúdiques i d’oci. Aquest és un projecte que a Catalunya es preveu que es comenci a aplicar a partir del 2025. A Terrassa s’han creat els hashtag #tempsxlcatalunya #tempsxterrassa per donar suport i visualitzar la iniciativa per a la reforma horària.

Nou comentari

Comparteix