MónTerrassa
El Cinema Catalunya de Terrassa participa en la Setmana dels Horaris
  • CA

Amb motiu de la quarta Setmana dels Horaris, que se celebra del 12 al 18 de juny, el Cinema Catalunya avança l’horari de totes les seves sessions entre aquest dimecres i el proper diumenge. Les darreres projeccions començaran a un quart i dos quarts de deu, respectivament, fet que també obliga a reajustar els horaris de les sessions anteriors.

Així, aquest dimecres, la projecció del documental Tots els governs menteixen, dins del cicle DOCS Barcelona, començarà a les 21.15h. I pel que fa a les dues pel·lícules en cartellera aquests dies, Testigo es podrà veure a 21.30h i Norman, el hombre que lo conseguía todo, a les 21.15h. Els horaris es poden consultar al web terrassadigital.cat.

“La Setmana dels Horaris” és una iniciativa temporal que vol conscienciar als ciutadans sobre la necessitat de portar a terme una reforma horària que faci més compatible la vida laboral amb la familiar i personal, alhora que permeti gaudir de més temps per a les activitats lúdiques i d’oci. Aquest és un projecte que a Catalunya es preveu que es comenci a aplicar a partir del 2025. A Terrassa s’han creat els hashtag #tempsxlcatalunya #tempsxterrassa per donar suport i visualitzar la iniciativa per a la reforma horària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa