MónTerrassa
El duet 12Cuerdas s’amplia a quartet a la Nova Jazz Cava
  • CA
El duet 12Cuerdas compta amb la col·laboració especial
El duet 12Cuerdas compta amb una doble col·laboració especial | TMM

!--akiadsense-->

Aquest diumenge, 21 de març, la Nova Jazz Cava acollirà el concert de 12Cuerdas, el duo musical de Víctor Martínez i Rubén Lorente, dos amics de tota la vida que s’uneixen per compartir, improvisar i fusionar música. Ambdós músics tenen una dilatada experiència tocant en directe i gravant discos amb altres artistes com D’Callaos o Sandra Bautista.

Després de molts concerts i treball presenten el seu primer disc autoeditat. Amb una producció molt cuidada i unes col·laboracions de luxe, aquest disc reflexa fidelment el seu so, el seu estil i la seva forma d’entendre la música. Trobem nou temes instrumentals que es mouen entre el flamenc i el jazz. Composicions pròpies i versions de músics que admiren (Paco de Lucía, Lennon/McCartney, Chucho Valdés o Michel Camilo entre d’altres) conviuen perfectament en aquest disc ple de matisos i energia.

Tant al disc com en directe, 12Cuerdas es vesteix de gala amb la col·laboració especial de Xavi Castillo al baix elèctric i de Sergio Martín a la bateria i percussió.

Clica aquí per comprar entrades

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa