MónTerrassa
Dues noves pel·lícules en català als cinemes de Terrassa
  • CA

Els cinemes de Terrassa acullen aquest divendres, dia 13 de gener, l’estrena de dues noves pel·lícules en català. Ambdues es projectaran a Cinesa Parc Vallès. Es tracta dels films El falsificador de passaports, que compta amb una sessió diària a les 16:15h (per dues o tres en castellà) i El llibre de l’amor, que es podrà veure en català a la sessió de les 17.10h (per dues o tres en castellà). Recordem que a Cinesa també es pot veure en versió catalana Avatar 2 (a la sessió de les 20.15, això sí sense 3D).

A més d’aquestes dues pel·lícules, aquest divendres se n’estrenen dues més en opció amb català, però no es podran veure a Terrassa, ni tan sols a cap cinema del Vallès Occidental. Són El riu de la ira i Silent Land. El doblatge i la subtitulació en català d’aquestes pel·lícules tenen el suport de la Secretaria de Política Lingüística.

El falsificador de passaports

Berlín, 1942. Cioma Schönhaus és un jove jueu de 21 anys que s’ha proposat que ningú, ni tan sols els nazis, li treguin l’entusiasme per la vida. Per escapar de la deportació, Cioma fa servir la identitat d’un oficial de la marina i descobreix, així, que té un talent ocult per falsificar passaports, documents i la seva pròpia identitat…

Vercine distribueix la versió doblada al català a les sales següents:

  1. JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Alpicat)
  2. Cinemes Girona (Barcelona)
  3. Teatre Municipal l’Ateneu (Igualada)
  4. Screenbox Funatic (Lleida)
  5. CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
  6. Cinesa Parc Vallès (Terrassa)
  7. JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls)

El llibre de l’amor

La novel·la de l’escriptor anglès Henry és un fracàs en vendes, excepte a Mèxic. És convidat a fer-hi una gira promocional amb la traductora, i descobreix que la traducció lliure que n’ha fet ella ha convertit l’obra en un èxit comercial i l’autor ha esdevingut un ídol entre les lectores.

Flins & Pinículas distribueix aquesta comèdia britànica doblada al català a les sales següents:

  1. JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Alpicat)
  2. Cinesa SOM Multiespai (Barcelona)
  3. CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
  4. Cinesa Parc Vallès (Terrassa)
  5. JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls)
  6. Odeon Multicines Vilanova (Vilanova i la Geltrú

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa