MónTerrassa
Dol al món casteller i a la comunitat educativa de Terrassa per la mort d’Elisabet Freixas
  • CA

Aquest divendres, els Minyons de Terrassa han comunicat la mort d’una de les Minyons. Es tracta d’Elisabet Freixas i Pastallé, que ha traspassat a l’edat de 59 anys. La colla recorda que era una “gran amiga i seguidora dels Minyons des del primer dia”, i subratlla que “no es perdia ni una actuació a Terrassa, sempre a peu de castell”. L’entitat ha volgut transmetre el seu condol a la família i amics. La cerimònia de comiat de Freixas serà aquest dissabte, dia 5 de juny, a les 12h al Temple del Cementiri de Terrasssa.

En declaracions a Món Terrassa, membres de la colla diuen que era d’aquelles persones que va ser molt activa fa anys. “Des de llavors, tot i ja no ser minyona activa, amb la seva parella, la Roser, ha acompanyat la colla sempre a plaça a peu de castell. Ella havia parat al tronc tots els mítics castells de les Minyones”.

També des de l’Institut Les Aimerigues s’han mostrat “profundament tristos i abatuts” per la mort de l’Elisabet. “Per nosaltres ella ha estat sempre sinònim de persistència i de caràcter; de fortalesa, de temprança i de generositat. Formes part de tot el que som, Bet, i sabrem aprofitar també tot el que hem après amb tu. T’estimem més enllà dels paisatges i dels temps”, han expressat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa