MónTerrassa
Doblet de 7 dels Castellers de Terrassa a la Mostra Multicultural
  • CA
x
Taller dels Castellers de Terrassa | CASTELLERS DE TERRASSA

El passat dissabte 16 de març, els Castellers de Terrassa van participar com és habitual dels actes programats per la XV Mostra de la Diversitat Cultural, fent gala així del compromís de la colla amb els actes de la ciutat. A les 18h els blau turquesa van participar del cercavila que va dur als grups de cultura popular del Passeig de les Lletres al Recinte Firal. Una hora més tard, els del carrer Pasteur conjuntament amb els Minyons van fer la tradicional demostració castellera.

Després de descarregar un pilar de 4 d’inici, els Castellers de Terrassa van descarregar un ferm 3 de 7, el castell ben apamat i de bones mides es va descarregar amb total solvència. A la segona i última ronda de castells els de Josep Francesc Cortès van atacar el 4 de 7, de la mateixa manera que el castell anterior el 4 va pujar ferm i amb total sensació de seguretat, senyal de la bona feina dels blau turquesa a l’assaig que els esperona a buscar més. Per a finalitzar l’actuació els Castellers van realitzar dos pilar de 4. Per la seva banda els Minyons de Terrassa, també presents a la cita van descarregar després d’un pilar de 4 d’inici, el 4 de 7 amb el pilar, el 5 de 7 i un vano de 5.

Cap de setmana de tallers

Aquest cap de setmana els Castellers també han realitzat diversos tallers de castells al seu local. El dissabte van acollir a prop d’uns 170 infants de la ciutat que formaven part del programa Jornades d’iniciació esportiva. El diumenge el taller va anar encarat a famílies que es van interessar pel món casteller dins del programa d’Esport en família. Des de la colla es valoren molt positivament aquests tallers, ja que és una manera idónea de no només donar a conèixer, sinó també de transmetre els valors del fet casteller i concretament del tarannà amb el qual els Castellers de Terrassa el viuen en el seu dia a dia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa