MónTerrassa
Doble presència terrassenca en la nova pel·lícula d’Álex de la Iglesia

Doble presència terrassenca en la nova pel·lícula dirigida per Álex de la Iglesia. “Traición Santa” compta dins del seu important i reconegut repartiment amb dos joves actors de la nostra ciutat. Es tracta d’Enric Ledo i Marc Fernández, de 21 i 20 anys, respectivament. Poc coneixem dels personatges que interpreten, tot i que sí que sabem que son secundaris, i per ara només ha transcendit el paper d’un d’ells: Ledo serà Trevor Macy.

El film té marcada com a data d’estrena el 21 d’abril de 2023. Compta amb un pressupost de més de 20 milions de dòlars i tindrà una duració de 126 minuts. El que sí tenim és de què anirà la trama de “Traición Santa”, o almenys unes petites pinzellades. La sinopsi diu així: “1920. La casa de Benjamina, una monja de Villablanca, un poble abandonat. Tres advocats i un destí, exterminar el dimoni, que es troba entre ells. Qui serà el traïdor?”.

L’actor de Terrassa Enric Ledo

Un càsting i guionistes de luxe

Venint del director Álex de la Iglesia podem esperar una bona dosi de terror, suspens i fantasia. Compta a més amb dos guionistes de solvència contrastada: Pedro Almodóvar i Oriol Paulo. També coneixem quins són els actors que donaran vida a aquesta història. Acompanyaran als dos terrassencs diversos intèrprets multipremiats. Estem parlant de Carmen Machi, Mario Casas, Antonio Banderas o Clara Lago. A més de mediàtics com Santi Millán o Dani Rovira.

Sense fotos de rodatge, per ara tenim el cartell provisional:

Alejandro de la Iglesia Mendoza (4 de desembre de 1965), més conegut com a Álex de la Iglesia és director, productor i guionista. Ha estat sempre una ànima lliure, inconformista i poc amic de plegar-se a la política. Així quan el 2009 va ser nomenat president de l’Acadèmica de les Artes y las Ciencias Cinematográficas de España va iniciar una etapa en què va finalitzar abruptament amb la seva dimissió dos anys després pel seu desacord notori amb la Llei Sinde. Aquest 2022, De la Iglesia ha estrenat “El cuarto pasajero”. I és conegut per pel·lícules com “Perfectos desconocidos”, “Las brujas de Zugarramurdi”, “Balada triste de trompeta”, “800 balas” o el film de culte “El día de la bestia”, entre moltes d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa