MónTerrassa
El dj Uri Farré ho peta: Tres ‘hits’ de música electrònica en 10 dies
  • CA
El DJ Uri Farré
El DJ Uri Farré | Cedida

!--akiadsense-->

Més de 10 mil reproduccions en poc més de 24 hores. Així d’existós ha estat el darrer senzill publicat per Uri Farré. El Dj de Terrassa està d’enhorabona, ja que en poc més de deu dies de diferència ha tret tres temes nous de música electrònica amb tres segells discogràfics: Blanco y Negro Music, el nord-americà ShiftAxis Records i Vandals Recordings.

El primer senzill va sortir el passat 15 de març amb el tema “Epic” (ShiftAxis), amb el qual demostrava l’energia que impregna l’artista egarenc, en un hit amb el millor de l’electro i amb tocs que recorden l’època daurada del Big Room. Poc després, amb col·laboració amb Alleko, arribava el segon èxit, “Born to shine” (Blanco y Negro). En aquesta ocasió, Farré aposta per sons més comercials o ‘mainstream’, amb una tonalitat que pot recordar a Avicii.

I finalment, arriba el debut del DJ amb Vandals Recordings. “Hambara” és el títol escollit per Uri Farré per aquest treball més “techy” i tribal, molt lluny del que ens tenia acostumats fins ara. Amb un mà a mà amb el dj i productor Daniel Carrasco, el track ha superat les 10 mil reproduccions a Spotify, convertint-se en un èxit.

Farré (Terrassa, 1982) és Dj, productor i radio-dj a Europa FM. L’any passat va estar nominat a millor artista EDM als premis de música electrònica hispano-americana Vicious Music Awards. El seu treball s’ha pogut sentir en emblemàtiques sales com Pacha Ibiza, Opium o Space, i en festival de renom com Barcelona Beach Festival (BBF), Los Alamos Beach Fest o Daydream Festival. Malgrat la pandèmia de Covid, l’egarenc s’ha mostrat molt actiu en la seva faceta creativa, i ja té en ment un nou projecte, “Don’t get me started”, un tema de ‘progressive house vocal que vol tornar a batre rècords. Sortirà a la venda el 6 de maig amb el segell romanès Ensis Records.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa