MónTerrassa
Diumenge ple al mNACTEC: Jazz, portes obertes i visita a les voltes

Amb motiu de la 40a edició del Festival Jazz Terrassa, el pati del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) acollirà el proper diumenge, 6 de juny, el tradicional concert-vermut jazz, enguany amb l’actuació dels Uroz Jazz Dealers [places exhaurides].

Els Uroz Jazz Dealers faran viatjar els assistents fins a les arrels del Jazz, a l’antiga Luisiana, a l’època dels vaixells de vapor, les marxin bands, les madammes, etc. Oferiran un repertori picant amb cançons com ‘Making Whopee’, ‘Hard Hearted Hannah’ i ‘I’m Confessin’ That I Love You’, tal com ho feien les muses de l’època Bessie Smith, Ma Rainey o Sweet Emma Barret. Els integrants dels Uroz Jazz Dealers són: Marc Uroz, veu; Oscar Font, trombó; Jordi Griso, piano i trompeta; Joan Pinós, contrabaix i tuba, i Oriol Gonzàlez, bateria i washboard.

Aquell mateix dia, el MNACTEC ofereix jornada de portes obertes de 10.00 a 14.30 h, i diverses sessions de passejades a les voltes, una visita guiada per descobrir un dels elements més emblemàtics de l’edifici que avui acull el MNACTEC: les voltes de la teulada del Vapor Aymerich, Amat i Jover [places exhaurides].

Nou comentari

Comparteix