MónTerrassa
El Districte 7 s’incorpora al projecte Terrassa Street Art
  • CA

El Districte 7 s’ha incorporat al projecte Terrassa Street Art. Aquesta és la principal novetat en la vuitena edició d’aquesta iniciativa de sensibilització artística impulsada des de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa. Els barris de Les Fonts i Can Parellada podran gaudir, per primera vegada, de tallers de dansa urbana. Es realitzaran al local de l’AV Les Fonts.

Del 2 de març i fins al 28 d’abril, els tallers que barregen música, dansa, arts escèniques i pintura es duran a terme a totes les biblioteques de la ciutat, a diferents casals cívics i a seus d’entitats socials. Aquestes activitats són de caràcter gratuït i estan obertes tant a la canalla com a un públic adult.

Un espectacle final amb tots els participants

El projecte combina la formació amb la vivència artística i acaba amb un gran espectacle amb els participants dels tallers i un elenc d’artistes professionals. Enguany, es durà a terme el dia 28 d’abril a les vuit del vespre a l’Auditori Municipal de Terrassa. I es podrà gaudir de l’òpera-collage “L’art d’Einstein”, de Joan Martínez Colás, amb l’actor Joan Ramon Martínez Maldonado i la resta de professors dels tallers com son Laia Camps (cant i orquestra), Paqui Castillo (dansa urbana) i Carmen Valverde (pintura).

Els usuaris interessants podran assistir a tots els tallers que desitgin, amb un mínim de 2 i l’assaig general per tal de poder participar en l’actuació final. No es necessiten coneixements artístics previs i poden participar-hi tant infants (a partir de 6 anys) adolescents, adults com gent gran.

Diferents entitats de la ciutat com Prodis, Lafact Factoria Social de Terrassa, el Projecte Música al barri de Ca n’Anglada, el grup T’acompanyem de la Creu Roja, Daus o l’Escola de Música de la Tecnos ja s’han sumat a la iniciativa d’aquest projecte d’art comunitari.

Espectacle final del Terrassa Street Art | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa