MónTerrassa
La Descomunal arriba a la 20a edició amb convidats sorpresa a Vallparadís

La Descomunal en edicions anteriors

La Descomunal en edicions anteriors | Captura

!--akiadsense-->

La trobada bimensual dels joves artistes terrassencs ha arribat ja a la seva vintena edició, i quina millor manera de celebrar-ho que amb una sessió especial no convencional a Vallparadís. El dia escollit és divendres 7 de juliol, on el punt de trobada serà el Pla del Castell, sobre dos quarts de dotze.

Si no sabeu que és La Descomunal, aquesta es basa en trobades per posar en comú experiències artístiques a la ciutat de Terrassa. La convocatòria va néixer el maig de 2014 com a iniciativa del BaumannLab, laboratori de creació jove del Servei de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Terrassa. Se celebra aproximadament cada dos mesos (se’n realitza cinc a l’any) i cadascuna de les edicions està organitzada per algun artista jove o col·lectiu d’artistes joves de la ciutat.

Aquesta edició té un factor sorpresa, ja que participaran quatre convidats desconeguts. A part d’aquest fet, la resta consistirà en un passeig pel parc de Vallparadís on parlaran del passat, el present i el futur de l’activitat cultural a Terrassa. Conclouran amb un pícnic on els artistes podran fer un repàs de les seves experiències i començar a pensar en què prepararan en les pròximes edicions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa