MónTerrassa
Descobreix els tresors de la Seu d’Ègara de Terrassa
  • CA

!--akiadsense-->

Arriba a Terrassa l’exposició “Els tresors de la Seu d’Ègara: Patrimoni singular català”, organitzada per l’Ajuntament de Terrassa i el Museu de Terrassa.

Del 4 de desembre de 2017 al 29 de març de 2018 es va poder visitar a la Delegació de Govern de la Generalitat de Catalunya davant la Unió Europea a Brussel·les.

Dins dels actes de l’Any europeu del Patrimoni Cultural, el Museu de Terrassa treballa per fer-la arribar a diferents racons de la ciutat. A partir d’avui i fins al 6 de maig la podeu visitar al Castell Cartoixa de Vallparadís.

La mostra vol reivindicar la importància i el valor artístic de la Seu d’Ègara, interpretar la seva evolució i difondre el seu valor cultural i patrimonial al conjunt de la societat. Degut a la seva excepcionalitat dins del patrimoni cultural català i europeu, en aquests moments està en marxa la candidatura de la Seu d’Ègara per obtenir la distinció de Patrimoni de la Humanitat.

Lloc: Castell Cartoixa de Vallparadís (carrer de Salmerón, s/n).

Horari: de dimecres a dissabtes, de 10 a 13.30 i de 16 a 19 h. Diumenges, d’11 a 14 h. Dilluns, dimarts i festius, tancat.

Més informació a: http://www.terrassa.cat/exposicions-itinerants

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa