MónTerrassa
Dante Fachin encoratja a la gent a seguir mobilitzada a Terrassa
  • CA

El polític i ex diputat per la coalició Catalunya Sí que es Pot al Parlament de Catalunya, Albano Dante Fachin, ha visitat Terrassa aquest divendres a la tarda en un acte a La Factoria Cultural. En l’acte, Dante Fachín ha encoratjat a tots els terrassencs i terrassenques a seguir mobilitzant-se i ser proactius per obligar a actuar els polítics catalans. Aquesta conferència ha estat emmarcada dins de l’exposició “Homenatge a Lluís Llach”, de l’il·lustrador Bicman, qui ha regalat el seu llibre al polític i un retrat d’ell fet exclusivament amb bolígraf Bic.

Bicman ha regalat un retrat fet amb bolígraf Bic a Dante Fachin | Francesc Gómez

L’acte, organitzat per Òmnium Terrassa, Assemblea Nacional Catalana i Consell Local per la República; ha reunit unes 140 persones que han escoltat com el polític i periodista exposava les seves idees sobre “la comunicació i la denúncia des d’una altra perspectiva a la tradicional”, nom pel qual es titulava la conferència. Dante Fachín ha defensat que cal seguir mobilitzant-se i sortir als carrers per desafiar els polítics i que aquests actuïn, ja que aquests “ens volen desmobilitzats”. Precisament, ha defensat que als polítics “no els hi agraden actes com aquest” i per aquest motiu ha agraït la presència de tots els assistents.

A més a més, ha denunciat la nova sentència del Suprem de 25% de classes en castellà a Catalunya, defensant que la llengua no es toca, i també ha carregat contra les càrregues policials que van tenir lloc el passat dijous 25 de novembre a la Universitat Autònoma de Barcelona contra els manifestants que intentaven accedir a l’acte de l’associació S’ha Acabat. 

Addicionalment, ha presentat també Octuvre, “una eina per desmentir el que diuen els mitjans de comunicació” que publica vídeos per denunciar i fer públiques situacions socials, polítiques o econòmiques. Així doncs, Octuvre -que no es defineixen ni com a web, ni com a mitjà de comunicació- desafia els mitjans de comunicació de masses que “estan controlats amb mà de ferro pel poder econòmic”, tal i com exposen a la seva pàgina web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa