MónTerrassa
Dancing Vivaldi, nova producció del Programa d’Alt Rendiment (PAR) en Dansa
  • CA

Dancing Vivaldi, una producció pròpia sota la direcció musical de Pedro Pardo, permetrà que molts ballarins participin en la seva primera gira. És una nova producció del Programa d’Alt Rendiment (PAR) en Dansa. La ruta transcorrerà per bona part del Principat. Les actuacions començaran el 30 d’octubre a la Llotja de Lleida i després a la Factoria Cultural de Terrassa (6 i 7 de novembre), a l’Atlàntida de Vic (12 de novembre), al Kursaal de Manresa (13 de novembre), al Teatre Auditori de Sant Cugat (14 de novembre) i a Els Costals de Castellbisbal (20 de novembre). En total se’n representen 7 funcions.

els intèrprets ballaran al ritme de la música barroca de Purcell, Bach i Vivaldi.La producció coreografia algunes de les peces més importants del barroc, com el concert núm. 3 de Brandenburg de J.S. Bach i el Gloria RV589 en re major per a cor, solistes i orquestra d’A.Vivaldi. Rodolfo Castellanos i Jamal Callender han dissenyat dues coreografies amb les que mostren un treball coreogràfic que aconsegueix connectar la societat actual i els gustos musicals del segle XXI amb els de fa més de 200 anys. El ballet, a més, comptarà amb la música en directe de l’Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles i l’Orfeó Lleidatà.

El director musical, Pedro Pardo, ha declarat en roda de premsa: ‘Sempre que escolto el Dancing Vivaldi penso que és una música molt ballable perquè dona alegria i em va semblar que Vivaldi em va donar una senyal per fer aquesta producció. És una gran aposta, perquè un ballet amb música en directe no és tan habitual’. El coreògraf Jamal Callender ha explicat que és una producció molt especial. ‘Crec que la música parla per si mateixa, és molt agraït tenir música en directe per fer un ballet’. D’altra banda Rodolfo Castellanos, també coreògraf, ha explicat que ‘és una producció molt encoratjadora per a nosaltres, amb nois i noies de diferents part del món que en tan sols dos mesos han d’estar a l’escenari. Tot i que és un repte, són nois i noies molt treballadors i que estan arribant a assolir els nostres objectius d’ajudar-los a arribar a la dansa professional’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa