MónTerrassa
Cristina Rodríguez narra la tragicòmica experiència de marxar de casa

L’escriptora de Terrassa Cristina Rodríguez ha publicat un llibre en què narra la tragicòmica experiència que suposa marxar de casa per qualsevol jove. “Bienvenida a tu vida de adultos”, és una història escrita des de l’experiència d’independitzar-se de la llar familiar, que es completa uns anys després que finalitzi aquesta etapa en la vida de la seva autora. Publicada a Círculo Rojo Grupo Editorial, el lector trobarà una divertida guia sobre una noia que el que més vol i desitja és ser una adulta independent.

Amb ella pretén fer recordar als seus lectors les seves pròpies històries personals a l’inici d’aquesta aventura, i ajudar amb els seus consells als quals no hagin fet el pas d’iniciar la seva pròpia vida. A l’hora de crear aquesta història, l’egarenca confessa haver-se inspirat en les figures dels seus germans petits, en els quals va pensar com a models als quals podria interessar la seva experiència, a més de tota aquesta gent que, com ella, va caminar perduda en aquesta etapa.

De què va?

“Bienvenida a tu vida de adultos” narra les tragicomèdies d’una jove que s’aventura a provar la vida independent i intentar prendre el control de la seva pròpia vida sense tenir una idea molt encertada de com fer-ho, però sempre amb un toc d’humor com a bona dramàtica que era… Al començament d’aquest llibre, podrem veure el desastrós inici d’una nena que vol ser adulta, i al final d’aquest les reflexions que escriu aquesta ja dona i el seu gran canvi evolutiu.

Qui és Cristina Rodríguez?

Cristina Rodríguez Pérez va néixer el 13 de setembre de l’any 1993 a Terrassa (Vallès Occidental). Es dedica professionalment des de fa dotze anys al sector sanitari i alterna amb això el coaching personal. Escrivia en les seves estones lliures com a afició, i ho feia sobre tot tipus de temes, fins que va decidir publicar la seva primera esperada i somiada obra: “Benvinguda a tu vida de adultos”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa