MónTerrassa
Cristina Rodríguez narra la tragicòmica experiència de marxar de casa
  • CA

L’escriptora de Terrassa Cristina Rodríguez ha publicat un llibre en què narra la tragicòmica experiència que suposa marxar de casa per qualsevol jove. “Bienvenida a tu vida de adultos”, és una història escrita des de l’experiència d’independitzar-se de la llar familiar, que es completa uns anys després que finalitzi aquesta etapa en la vida de la seva autora. Publicada a Círculo Rojo Grupo Editorial, el lector trobarà una divertida guia sobre una noia que el que més vol i desitja és ser una adulta independent.

Amb ella pretén fer recordar als seus lectors les seves pròpies històries personals a l’inici d’aquesta aventura, i ajudar amb els seus consells als quals no hagin fet el pas d’iniciar la seva pròpia vida. A l’hora de crear aquesta història, l’egarenca confessa haver-se inspirat en les figures dels seus germans petits, en els quals va pensar com a models als quals podria interessar la seva experiència, a més de tota aquesta gent que, com ella, va caminar perduda en aquesta etapa.

De què va?

“Bienvenida a tu vida de adultos” narra les tragicomèdies d’una jove que s’aventura a provar la vida independent i intentar prendre el control de la seva pròpia vida sense tenir una idea molt encertada de com fer-ho, però sempre amb un toc d’humor com a bona dramàtica que era… Al començament d’aquest llibre, podrem veure el desastrós inici d’una nena que vol ser adulta, i al final d’aquest les reflexions que escriu aquesta ja dona i el seu gran canvi evolutiu.

Qui és Cristina Rodríguez?

Cristina Rodríguez Pérez va néixer el 13 de setembre de l’any 1993 a Terrassa (Vallès Occidental). Es dedica professionalment des de fa dotze anys al sector sanitari i alterna amb això el coaching personal. Escrivia en les seves estones lliures com a afició, i ho feia sobre tot tipus de temes, fins que va decidir publicar la seva primera esperada i somiada obra: “Benvinguda a tu vida de adultos”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa