MónTerrassa
El Corralito Terrassa llença la Convocatòria 2022 Residències Artístiques

El Centre de Creació Artística El Corralito llença la Convocatòria 2022 de Residències Artístiques. Amb 230 metres quadrats, dividits en una zona central multidisciplinària i diàfana, dos espais d’oficina, espai menjador i lavabo, ofereix oportunitats a tothom.

El Corralito CCA obre una convocatòria de 30 places a residències per la creació artística contemporània destinades tant a artistes individuals com a col·lectius que desitgin desenvolupar un projecte artístic al centre en diferents modalitats: el termini d’un, tres o sis mesos. El termini de presentació de sol·licituds va del 10 al 30 de gener de 2022, i el resultat de selecció serà comunicat el 8 de febrer 2022.

La convocatòria està dirigida a qualsevol creadora o col·lectiu, amb membres majors d’edat, sense distinció de nacionalitat, origen, residència actual, gènere, orientació sexual, entre d’altres. Es prioritzaran totes aquelles artistes de Terrassa o de la demarcació de Barcelona, majors de 18 anys i menors de 35 anys, i que presentin propostes relacionades amb l’art contemporani.

Les disciplines que s’acceptaran dins d’aquestes residències són: arts visuals (pintura, fotografia, videoart, disseny, instal·lació…), arts escèniques (dansa, teatre, performance..) i les arts literàries, entre d’altres. Queden excloses únicament l’escultura i la música per no ser compatibles amb l’espai.

Per tal de presentar-se a la convocatòria, les artistes han d’omplir el formulari que trobaran a les bases de participació, especificant quina modalitat de residència volen i quina disciplina artística segueixen.

Per a la selecció dels sol·licitants es comptarà amb el següent jurat: David Corral (artista multidisciplinari), Irene Pérez (artista multidisciplinari), Anna Madrid (artista visual), Alba Jané (gestora cultural) i Albert García (president de Corralito i artista multidisciplinari). El jurat tindrà en compte principalment la qualitat artística del projecte i l’interès del projecte a desenvolupar durant el període de residència. Tot i això, també es tindrà en compte la motivació de la creadora, el grau d’interès en participar del projecte associatiu proposat pel centre, la claredat expositiva de la informació que presenta i l’adequació de la proposta a les especificitats de l’espai El Corralito.

El Corralito CCA és una comunitat de creació artística i cultural autogestionada per joves creadores de Terrassa des del 2015.
Carrer de Sant Leopold, 63 (Terrassa)

www.elcorralitocca.com
Instagram: @elcorralitocca

Facebook: @corralitocca
Correu: [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa