MónTerrassa
El Corralito Terrassa llença la Convocatòria 2022 Residències Artístiques
  • CA

El Centre de Creació Artística El Corralito llença la Convocatòria 2022 de Residències Artístiques. Amb 230 metres quadrats, dividits en una zona central multidisciplinària i diàfana, dos espais d’oficina, espai menjador i lavabo, ofereix oportunitats a tothom.

El Corralito CCA obre una convocatòria de 30 places a residències per la creació artística contemporània destinades tant a artistes individuals com a col·lectius que desitgin desenvolupar un projecte artístic al centre en diferents modalitats: el termini d’un, tres o sis mesos. El termini de presentació de sol·licituds va del 10 al 30 de gener de 2022, i el resultat de selecció serà comunicat el 8 de febrer 2022.

La convocatòria està dirigida a qualsevol creadora o col·lectiu, amb membres majors d’edat, sense distinció de nacionalitat, origen, residència actual, gènere, orientació sexual, entre d’altres. Es prioritzaran totes aquelles artistes de Terrassa o de la demarcació de Barcelona, majors de 18 anys i menors de 35 anys, i que presentin propostes relacionades amb l’art contemporani.

Les disciplines que s’acceptaran dins d’aquestes residències són: arts visuals (pintura, fotografia, videoart, disseny, instal·lació…), arts escèniques (dansa, teatre, performance..) i les arts literàries, entre d’altres. Queden excloses únicament l’escultura i la música per no ser compatibles amb l’espai.

Per tal de presentar-se a la convocatòria, les artistes han d’omplir el formulari que trobaran a les bases de participació, especificant quina modalitat de residència volen i quina disciplina artística segueixen.

Per a la selecció dels sol·licitants es comptarà amb el següent jurat: David Corral (artista multidisciplinari), Irene Pérez (artista multidisciplinari), Anna Madrid (artista visual), Alba Jané (gestora cultural) i Albert García (president de Corralito i artista multidisciplinari). El jurat tindrà en compte principalment la qualitat artística del projecte i l’interès del projecte a desenvolupar durant el període de residència. Tot i això, també es tindrà en compte la motivació de la creadora, el grau d’interès en participar del projecte associatiu proposat pel centre, la claredat expositiva de la informació que presenta i l’adequació de la proposta a les especificitats de l’espai El Corralito.

El Corralito CCA és una comunitat de creació artística i cultural autogestionada per joves creadores de Terrassa des del 2015.
Carrer de Sant Leopold, 63 (Terrassa)

www.elcorralitocca.com
Instagram: @elcorralitocca

Facebook: @corralitocca
Correu: [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa