MónTerrassa
El Corralito ofereix una mostra de dansa contemporània a Terrassa

El Corralito Centre de Creació Artística (El Corralito CCA) presenta una mostra de dansa contemporània aquest diumenge 10 d’octubre, a l’espai de creació “El Galliner” del Corralito, situat al carrer Sant Pere, 9. L’espai obre les seves les portes per mostrar tota l’activitat en la creació artística i de pensament crític que es desenvolupa a aquest centre de creació pioner a la ciutat de Terrassa. Les tres propostes són generades Iris Borràs, Maria Jurado i Txell Navarro, que porten el llenguatge escènic i de la dansa contemporània a un nou paradigma. Tres propostes generades des de diferents perspectives però amb una relació generacional clara, marcada per la melancolia, el qüestionament del paper de la dona en el món actual o el treball sobre els traumes i les incomoditats a través del cos.

Iris Borràs presenta “Alè Aliè“, un viatge per alguns dels camins i possibilitats en el nostre cos, un trencaclosques en moviment. “Els nostres cossos estan marcats per històries del passat. Què succeeix en aquest complex sistema corporal desprès d’un fort traumatisme? Després d’un col·lapse, quins processos vivim per acomodar-nos a les incomoditats? Aquestes preguntes son el punt de partida d’Alè Aliè” Maria Jurado porta “Solo negro“, una dansa que la resumeix amb la frase “la melancolia és la lucidesa de qui només veu foscor”. “Decálogo de una señorita” es la dansa que arriba de la mà de Txell Navaro. Resumeix el seu treball amb una frase de F. Dostoievski: “La vida de tota dona, malgrat el que ella digui, no es més que un etern desig de trobar a qui someter-se”

La mostra de dansa contemporània es farà dues vegades, una a les 12:00h i l’altra a les 17:00h, i té un preu de 7€.

El Galliner

El Galliner és un espai creatiu situat a la ciutat de Terrassa, dedicat a la recerca en les arts i destinat a joves creadores i artistes. Un espai obert on les persones tenen accés al suport i acompanyament per part de l’entitat. L’objectiu principal és oferir acompanyament i suport a les persones joves perquè puguin desenvolupar la seva pròpia recerca en l’àmbit de les arts, així com apropar-les a la xarxa de recursos culturals i artístics de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa