MónTerrassa
Concert-recital de Trio Pere Quart a Amics de les Arts de Terrassa
  • CA

La crisi sanitària ha obligat als espais culturals de la nostra ciutat a prendre mesures extres i que modifiquen el desenvolupament habitual de la seva activitat. Amics de les Arts de Terrassa a reprogramat i reubicat algunes de les activitats que tenien previst realitzar durant els mesos d’abril i maig, per aquests properes setmanes.

Aquest dijous, dia 25 de juny, la Sala Joaquim Cardellach (carrer Sant Pere, 46, primera planta) acollirà a les 20h, la sessió de poesia i música «Malgrat tot la poesia», concert-recital a càrrec del Trio Pere Quart (Toni Beamud, fagot; Òscar Rocabert, rapsode; Òscar Vila, piano), en què els músics tocaran peces del propi Beamud, de Johann Sebastian Bach, de Carl Philipp Emanuel Bach, de Frederic Mompou, de Manuel Blancafort i de Joan Massià; i el rapsode recitarà poemes propis, de J. V. Foix i de Xavier Lloveras.

Totes les persones que hi vulguin assistir hauran de demanar prèviament una reserva de plaça. L’entitat ha calculat que la capacitat de la sala permet oferir 40 places. És una activitat de pagament voluntari mitjançant el sistema de taquilla inversa (es paga a la sortida). Reserva plaça d’assistència enviant un correu a: [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa