MónTerrassa
La companyia Onzena mostra el seu nou espectacle al Corralito CCA

L’espai de creació del Corralito CCA (c/ Sant Leopold, 63) acull Campanula Speciosa, aquest dissabte 20 i diumenge 21 de febrer a les 12h i a les 17h. El programa de Residències 2020-21 de l’entitat presenta una obra creada durant l’última estada de la companyia Onzena edició, dins del marc de la Qlectiva.

Residències 2020-21 del Corralito és un programa de suport a la creació contemporània que busca impulsar el desenvolupament de projectes d’investigació i recerca en les diferents tècniques artístiques i llenguatges estètics contemporanis. Dins d’aquesta, Onzena Edició son un dels residents, un grup de joves creadors que es van conèixer el gener del 2020 dins del projecte de creació escènica “Els malnascuts” a la Sala Beckett de Barcelona. Malauradament amb la crisis generada per la covid-19, es van veure obligats a aturar el projecte. Onzena Edició han continuat com col·lectiu independent en el programa del Corralito, i ara presenten Campanula Speciosa.

Nou artistes de diferents branques, als quals els uneix la curiositat i l’aposta per la investigació de nous llenguatges escènics. Durant aquests darrers mesos, han estat jugant amb el llenguatge del teatre més convencional sobre unes línies de treball molt clares: l’experimentació, la creació col·lectiva, la idea de treball i d’artifici.

Aforament limitat. Reserva d’entrades clicant aquí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa