Terrassa Arts Escèniques enceta la temporada de teatre de tardor amb la multipremiada obra de la companyia Obskené, Fuenteovejuna. Una revisió del clàssic de Lope de Vega que buscarà la complicitat del públic per resoldre “el crim del poble”. La funció, que en un principi s’havia de celebrar al pati de l’Ajuntament, ha hagut de canviar la seva ubicació per risc de pluja i finalment es celebrarà aquest dissabte dia 19 al Teatre Alegria a les 20h.

La peça ha estat guanyadora del ALMAGROFF 2013 Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro, del festival de teatre de carrer Noctivagos 2013 d’Oropesa i primer premi del OFF de Calle de Zaragoza. A més també es va endur el Premi Max 2015 a la millor adaptació teatral. Fuenteovejuna compta amb la dramatúrgia d’Anna Maria Ricart i la direcció de Ricard Soler i Mallol.

Aquest és un dels 7 espectacles reprogramats per aquesta temporada que s’haurien d’haver vist la passada primavera i van haver-se d’ajornar a causa de la pandèmia de la COVID19. En total aquesta tardor s’oferiran fins a 12 espectacles. Els teatres municipals obriran a un 50% de l’aforament i complint totes les mesures higièniques i de seguretat establertes.

Nou comentari