MónTerrassa
El Centre Cultural exhaureix localitats amb ‘El Trencanous’
  • CA
El Trencanous
El Trencanous | cedida

!--akiadsense-->

El Centre Cultural Terrassa exhaureix les localitats amb la dansa familiar El Trencanous. La producció del Ballet de Barcelona compta amb la participació especial del Jove Ballet de Catalunya, l’Esbart Dansaire de Rubí i la Colla Castellers de Sarrià. Es podran veure dues funcions l’11 i 12 de gener a les 18h. Les entrades ja estan exhaurides.

La nova companyia Ballet de Barcelona, dirigida per Carlos Renedo (Barcelona) i Chase Johnsey (Florida) porten el clàssic nadalenc El Trencanous en dues funcions al Centre Cultural Terrassa. Una cita ja ineludible pel públic terrassenc. A més a més, El Trencanous ha estat novament el títol escollit per presentar el programa educatiu adreçat a les escoles Exploradors de la dansa. Una activitat pedagògica on es posa en contacte els alumnes amb tots els aspectes que intervenen en una producció de dansa, des dels assajos fins l’espectacle final. L’equip artístic i tècnic del Ballet de Barcelona ha estat l’encarregat de mostrar el treball que hi ha davant i darrere de l’escenari d’aquesta producció. Sinopsi La nit de Reis, quan el rellotge marca les dotze, l’oncle Deulofeu arriba a casa la Clara i el seu germà Eloi per entregar uns regals, alguns d’ells una mica peculiars.

Deulofeu entrega a la Clara un present únic i una mica estrany, un Trencanous que a la nena li fascina. Un cop acabada la festa, la Clara s’adorm al saló i el Trencanous cobra vida. La Clara, valenta i atrevida, empren un viatge amb el Trencanous travessant una tempesta d’hivern, lluiten entre soldats de joguina i ratolins entremaliats i coneixen a la Reina i el Rei de la Neu fins arribar al Món dels Dolços. Un meravellós univers ple de màgia i fantasia on són rebuts amb danses dels diferents dolços de cada cultura: la Xocolata espanyola, el Te xinès, el Cafè de l’Aràbia, el Massapà francès, els Bastons de Menta russos, i les Neules i Carquinyoli catalans. Un viatge de somnis on la protagonista descobreix la seva força interior que no sabia que tenia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa