MónTerrassa
Castells de 9 dels Minyons a Cornellà ja pensant en la FM de Terrassa
  • CA
Dos dels castells dels Minyons de Terrassa
Dos dels castells dels Minyons de Terrassa | Minyons

!--akiadsense-->

Aquest diumenge 23 de juny, els Minyons de Terrassa vam actuar a la plaça de l’Església de Cornellà, amb motiu de la Diada de Corpus, acompanyats per la Colla local dels Castellers de Cornellà i dels Castellers de la Sagrada Família. Els Minyons, en aquesta Diada han continuat consolidant els castells de 8 que podrien pujar un pis més per la Festa Major de Terrassa i han continuat portant a plaça castells de nou.

Així doncs, han entrat a plaça amb un pilar de 4 caminat que ha precedit al 2 de 8 amb folre, que han descarregat en primera ronda, per continuar descarregant el 3 de 9 amb folre en segona ronda (cinquè de l’any i 300 amb l’històric de la colla) i finalitzar amb el 5 de 8. En la ronda de pilars han descarregat un pilar de 6 i dos pilars de 4 per tancar l’actuació.

La propera actuació serà amb motiu de la Festa Major de Terrassa, en doble actuació pel cap de setmana vinent: dissabte 29 a les 9.00 a la plaça Vella, acompanyats dels Castellers de Terrassa i diumenge 30 al Raval de Montserrat a les 12.00, acompanyats de la colla Joves dels Xiquets de Valls i dels Castellers de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa