MónTerrassa
Els Castellers de Terrassa volen estrenar-se amb castells de 7 i mig
  • CA

Els Castellers de Terrassa actuaran a Esparreguera per les festes de Santa Eulàlia. Com és habitual, realitzaran la primera actuació fora de casa a Esparreguera. Els blauturquesa tenen per objectiu realitzar la primera actuació de la temporada amb tres castells de 7 pisos, a falta de l’assaig d’aquest divendres, i l’estrena del primer 4 de 7 i 4 de 7 amb el pilar o 5 de 7 de l’any és imminent. Els de Josep Francesc Cortès actuaran acompanyats dels Castellers d’Esparreguera a la una de la tarda a la plaça de Santa Eulàlia. Com també és tradició un grup de membres de la colla aniran caminant des del local del Carrer Pasteur fins a la mateixa plaça, aquesta caminada organitzada des de fa anys pels membres de la colla té com a objectiu estrènyer vincles de germanor i potenciar també els hàbits saludables.

Calçotada al local el dissabte

Per a engegar motors entre els membres de la colla en un any tan especial com el del 40è aniversari, els Castellers han organitzat també una calçotada al seu local social. El preu del ticket és de 3€ per a socis col·laboradors i 5€ per als no socis i inclou pà, aigua, vi, calçots i salsa. Després de menjar els calçots les brases quedaran a disposició de la gent de la colla per a que qui vulgui pugui fer-se carn i/o verdures a la brasa.

Per a Elisabeth Arpal, presidenta dels blau turquesa aquesta és una excel·lent manera de començar la temporada. “Des de fa uns anys organitzem una calçotada per inici de la temporada castellera i la veritat és que fa goig veure el local ple de gent menjant i rient. Ens resulta molt positiu poder oferir aquests espais de relació fora de l’activitat estrictament castellera ja que potencia la col·laboració i enforteix la relació entre les persones, aspectes essencials per a després poder assolir èxits castellers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa