Els Castellers de Terrassa roden castells de 7
Els Castellers de Terrassa | Castellers de Terrassa

!--akiadsense-->

A una setmana d’una de les cites més importants del segon tram de la temporada, els Castellers de Terrassa han actuat a la Festa Major de Viladecans. Els blauturquesa han realitzat una bona actuació amb tres castells de set a la plaça de la Vila acompanyats dels Castellers de Viladecans.

Després de dos pilars de quatre d’inici, els Castellers han descarregat un cinc de set a primera ronda. El castell ha pujat ferm i no els hi ha donat gaires complicacions per a descarregar-se amb solvència. En segona ha arribat el plat fort dels blauturquesa que han descarregat un quasi impecable dos de set, que s’ha mostrat inmovil durant quasi tota la seva execució.

Per a tancar la seva actuació els del carrer Pasteur han descarregat un tres de set i un pilar de cinc. Els Castellers de Terrassa han pogut aprofitar aquesta actuació per a rodar peces tot estrenant un dosos i un segon entre d’altres posicions.

Per la seva banda els Castellers de Viladecans han descarregat el quatre de sis amb el pilar, el tres de sis amb el pilar, el quatre de sis i dos pilars de quatre.

Resum actuació:

Castellers de Viladecans: pd4,4d6a,3d6a,4d6,2pd4

Castellers de Terrassa: 2pd4,5d7,2d7,3d7,pd5

Setmana intensa dels Castellers de Terrassa

La setmana vinent, els Castellers de Terrassa tenen feina per endavant ja que el cap de setmana celebraran la XXV Diada en record d’Emili Miró i el dimecres també seran presents a Sant Adrià del Besòs i a Barcelona en motiu de la Diada de Catalunya.

Nou comentari