MónTerrassa
Els Castellers de Terrassa descarreguen un tres de set

Els Castellers de Terrassa continuen posant a punt la maquinària en aquest inici de temporada i descarreguen un 3 de 7. Els del carrer Pasteur descarreguen el tres de set i dos castells de sis en una actuació marcada per les rotacions i algunes estrenes.


Aquest diumenge han actuat a la diada d’inici de temporada dels Castellers de Badalona. L’actuació també ha comptat amb la participació dels Margeners de Guissona s’ha fet ben a prop del mar, a la plaça del Pou del Greix.

Pilar de 5 dels Castellers de Terrassa

Amb pocs minuts de retard ha començat l’actuació castellera amb un pilar de quatre per part de les tres colles. Els blauturquesa, tercers en ordre d’actuació han descarregat un tres de set, l’únic castell de set pisos que ha vist l’actuació, ha pujat segur en tot moment i
tot i presentar estrenes al tronc s’ha descarregat amb total solvència. En segona ronda han descarregat un cinc de sis, lent d’execució i que ha servit per a treballar els poms de dalt dels castells compostos, feina a la que els blau turquesa estan dedicant molts esforços en aquest tram de temporada.

Els castells de la tercera ronda

En tercera ronda els del carrer Pasteur han descarregat un quatre de 6 amb rotacions tant a nivell de pinya, tronc i canalla. Per a concloure, s’han anotat un pilar de cinc del qual cal destacar l’estrena de l’enxaneta.

Els Castellers de Badalona, amfitrions en aquesta cita, han completat la primera actuació sencera de la temporada descarregant el tres de sis, el tres de sis amb agulla, el quatre de sis i el pilar de cinc. Per la seva banda els Margeners de Guissona han descarregat el tres
de sis, el tres de sis amb l’agulla, el dos de sis i un pilar de quatre aixecat per sota.

Edu Portella, cap de colla dels Castellers valora la feina feta fins ara: “Estem treballant a tots els nivells per a tenir el màxim de persones preparades per a totes les posicions. Tot i que l’afluència als últims assajos sigui més elevada ens cal seguir augmentant el gruix de la pinya per a poder treballar castells més amples i alts”.

Cinc se sis dels Castellera de Terrassa

Resum actuació:

Castellers de Badalona: pd4, 3d6, 4d6, 3d6a, pd5
Margeners de Guissona, pd4 3d6, 3d6a, 2d6, pd4s
Castellers de Terrassa: pd4, 3d7, 5d6, 4d6, pd5

La propera actuació dels Castellers de Terrassa serà dissabte 2 d’abril en motiu de la Culturassa, festa dels grups de cultura popular i tradicional de Terrassa.

Els Castellers de Terrassa descarreguen un tres de set

Nou comentari

Comparteix