MónTerrassa
Els Castellers de Terrassa busquen logotip pel 40è aniversari
  • CA

L’any vinent els Castellers de Terrassa celebraran el seu 40è aniversari. Per aquest motiu la colla ha realitzat un concurs obert a tothom qui vulgui participar per a escollir el logotip del seu aniversari. Fundats el 1980, són una de les colles de cultura popular amb més actuacions de la vila de egarenca.

Els blauturquesa han decidit fer un concurs obert a tothom per a poder escollir el logotip que representi l’efèmeride. “Hem decidit fer un concurs obert per a trobar el logotip, ja que és una manera d’estrènyer, si és possible més encara, el vincle que té la colla amb la ciutat. Per a nosaltres és un orgull i un goig celebrar el 40è aniversari i volem compartir aquesta il·lusió amb tota la ciutat de Terrassa” Explica Elisabeth Arpal, presidenta.

Les bases es poden veure a través de les xarxes socials de l’entitat, així com també seran presents al seu local del carrer de Pasteur. La proposta guanyadora rebrà un premi en metàl·lic de 200€ i el reconeixement públic de l’autoria tant en premsa escrita com per xarxes socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa