MónTerrassa
Els Castellers arrencaran amb castells de 7 de gamma alta
  • CA

Els Castellers de Terrassa actuaran a la Festa Major de Manresa. Aquesta serà la primera del segon tram de temporada dels blauturquesa que ja han tornat als assajos. Per als del carrer Pasteur és important ja que és el punt d’inici del camí fins a la diada en record d’Emili Miró que es celebra a mitjans de setembre i marca el tram final i més exigent de la temporada.

Els objectius dels de Josep Francesc Cortès passen per a realitzar una bona actuació amb castells de la gamma alta de set, per aconseguir-ho és important ser un bon gruix de camises tant a l’assaig del divendres com diumenge a plaça. “Un dels castells importants de dur és el dos de set, castell al que hem agafat molt bé la mida durant el primer tram i que treballem de valent als assajos per a pujar-lo un pis més.

També és molt important poder dur castells com el cinc de set o el quatre de set amb el pilar, estructures que a nivel tècnic no ens presenten gaires complicacions però que ens ajuden a ampliar el gruix de la colla. Com sempre els resultats a l’assaig i el nombre de castellers a plaça serà el que decidirà l’actuació”. Relata el cap de colla dels blau turquesa. Els Castellers de Terrassa actuaran a la Plana de l’Om de Manresa juntament amb la colla local, els Tirallongues de Manresa i els Bordegassos de Vilanova.

Taula rodona

El diumenge a la tarda un cop havent dinat, els blau turquesa es tornaran a reunir al seu local per a realitzar la ja tradicional taula rodona de mitjans de temporada. Un espai que serveix per a poder fer balanç del primer tram i plantejar els reptes d’un futur que es preveu que sigui emocionant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa