MónTerrassa
Els Castellers de Terrassa apropen els castells a tots els barris de la ciutat
  • CA

Els Castellers de Terrassa oferiran aquest cap de setmana diverses actuacions repartides per tots els barris de la ciutat, coincidint amb la setmana on s’ha presentat el nou protocol per la reactivació de la pràctica castellera amb un màxim de 160 persones. Dissabte a les 20h de la tarda estaran a la plaça de l’Assemblea de Catalunya, i diumenge oferiran pilars per tots els barris de Terrassa.

L’actuació de dissabte serà en motiu de la riuada d’activitats en el districte 4, on els blau turquesa faran una exhibició de castells durant 30 minuts. Posteriorment, hi participaran altres grups de cultura popular com So’m Maurina, Diables de la Maurina i el Drac Baluck Astharoth de Ca n’Aurell.

Cartell de la riuada d’activitats del dissabte 18 de setembre | Castellers de Terrassa

El diumenge, els Castellers celebraran la segona edició de la diada de pilars als barris. La jornada començarà a les 8h del matí al local de la colla on aixecaran el primer pilar, i un cop realitzat aquest, es repartiran en tres grups diferents que aniran a cada barri de la ciutat. L’últim pilar serà cap a les 20h de la tarda i tindrà lloc al saló de plens de l’Ajuntament de Terrassa. L’objectiu de la jornada és que tots els barris de la ciutat puguin gaudir del fet casteller: “Des de la nostra fundació, els Castelleres de Terrassa hem treballat per a que la cultura popular no sigui quelcom exclusiu del centre de la ciutat i hem realitzat diferents actuacions per a que tothom en pugui gaudir”, afirma la colla.

Cartell de la diada de pilars als barris | Castellers de Terrassa

Elisabeth Arpal, presidenta dels Castellers de Terrassa valora molt positivament la iniciativa i la feina prèvia realitzada: “La feina ha sigut important, ens hem trobat amb molt bona predisposició per part de les associacions de veïns dels diferents barris, no és fàcil organitzar una jornada com la que viurem diumenge però creiem que l’esforç paga la pena“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa