MónTerrassa
Els Castellers de Terrassa agafen rodatge a la diada de Sabadell
  • CA

Els Castellers de Terrassa han escalfat motors a Sabadell, amb motiu de la diada pel XVIIIè aniversari dels Castellers de Sabadell. La colla del carrer Pasteur va completar els dos castells bàsics de la gamma de 7, i ho va rematar amb un 3 de 6 aixecat per sota. Aquesta actuació serveix per agafar rodatge de cara a una de les cites més importants de la temporada, la Festa Major de Terrassa, que tindrà lloc d’aquí poc menys d’un mes.

DIumenge, els blau turquesa van saltar a la plaça amb algunes camises menys de les desitjades. Tanmateix, van poder complir amb els objectius fixats. Després de dos pilars de quatre d’inici en els quals van estrenar una jove enxaneta van obrir ronda amb un ferm 3 de 7. En segona ronda, van descarregar sense problemes un 4 de 7 per donar pas a la tercera ronda on van plantar el 3 de 6 aixecat per sota, castell que es va realitzar amb total solvència demanant un pis mes. Per a finalitzar l’actuació els Castellers van descarregar un pilar de 5.

Per la seva banda, els Saballuts, colla amfitriona van celebrar el seu aniversari descarregant un 4 de 8, un 7 de 7 i un 5 de 7 per acabar amb un pilar de cinc. La tercera colla convidada, els Castellers de Sant Cugat, es van anotar l’actuació més complerta de la jornada descarregant el 4 de 8, el 2 de 7, el 5 de 7 i un vano de 5. Per la seva banda, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van descarregar el 3 de 6 amb l’agulla, el 2 de 6 i el 3 de 7 per tancar l’actuació amb el pilar de 5.

Actuació dels Castellers de Terrassa a la diada dels Castellers de Sabadell | CDT

Resum actuació

Castellers de Sabadell 2pd4, 4d8, 7d7, 5d7 i pd5
Castellers de Sant Cugat 3p4, 4d8, 2d7, 5d7 i v5
Castellers de Sant Pere i Sant Pau p4, 3d7a, 2d7, 3d7 i p5
Castellers de Terrassa 2p4, 3d7, 4d7, 3d6xs i p5

Sant Joan i Festa Major de Terrassa

Després d’aquesta actuació, els Castellers de Terrassa encaren la recta final d’assajos abans d’actuar a la Festa Major de Terrassa on podrien estrenar castells com el 5 de 7, el 2 de 7 o el 3 de 7 aixecat per sota. Abans però els blau turquesa actuaran per Sant Joan a Pont de Suert on des de fa anys agermanen els castells amb les falles del pirineu, ambdues tradicions declarades patrimoni immaterial de la humanitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa